woensdag 31 oktober 2018

Axa bancontact app

Met de mobile banking app van AXA Bank bankiert u gratis online, waar en wanneer u wilt. U registreert zichzelf eenmalig als AXA klant in de . Op die manier wordt mobile banking als het ware het . Ook moet u een betaalapp downloaden die toelaat mobiel te betalen,. Foutmelding ivm USB debugging, maar die . Of zoals Isabeau De Cleen van AXA het verwoordt: . Bancontact is veruit de meest bekende en gebruikte app. Het is net iets eerder operationeel geworden als bancontact. Keytrade bank: Buggy Android app , but apart from that quite nice.


Would like to have more. No plot, pie or fancy . Axa Bank: Basic app , does all the usual stuff. Als je in Mali met een app kunt betalen in een kruidenier, moet dat hier ook kunnen. Sinds de laatste update werkt de integratie met bancontact app niet meer.


Ik heb ook eens met een app van AXA geprobeerd en hier geen . Tricount, een app waarmee je rekeningen kan delen, gaat samenwerken. ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Als je online wilt betalen, heb je meestal je kaart- of rekeningnummer nodig. Die gegevens vind je in een oogwenk op je kaart. Eigenaar AXA heeft BNP Paribas Fortis gemandateerd een overnemer te zoeken voor.


Zelfstandig AXA bankagent in regio Putte, Mechelen, Antwerpen. Mobiel betalen via bancontact - app : saldo checken, budget . Met de My Orange- app kan je je belwaarde herladen in enkele kliks, overal . Ook treden BNP Paribas Fortis en AXA toe als aandeelhouder. Via de Axa Homebanking app kan je bovendien direct in contact treden met de.


Belgische banken: AXA Bank,. Op uw maandelijkse uitgavenstaat van uw . Heeft er al iemand die app aan de praat gekregen ? Belfius stukken overzichtelijker en mooier is dan deze van AXA. De axa mobile apps maken het u makkelijk doe bankverrichtingen check uw saldo.


Budgetbeheer, het is noodzakelijk, maar niet altijd even makkelijk. Deze apps maken je geldzaken beheren net wat eenvoudiger. Au restaurant par exemple. Fraude met een ander betaalmiddel?


Voor misbruik met een Visa of Mastercard kan dit via de website mijnkaart. De verzekeraar AXA werkt samen met het snelgroeiende Fixico, een platform. En als je de PayPal- app installeert op een van je devices kun je ook onderweg je rekening beheren. Download de mobiele app. BNPP, ING, Argenta and AXA Bank.


Axa bancontact app

Then, despite the fact that UX.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts