donderdag 27 december 2018

Boekingsreferentie transavia

Bagage bijboeken, een stoel reserveren of medische services aanvragen. Daarnaast bevat een e-ticket van het reisbureau nog een andere boekingsreferentie bestaande uit zes tekens, deze kunt u ook gebruiken om online in te . Ontbrekend: transavia Welke informatie vind ik op mijn vliegticket? Na boeking ontvang je van ons je ticket per e-mail. Controleer altijd goed of je naam overeenkomt met de naam in je paspoort. Op het ticket staat de . Voorbeeld: je reserveringsnummer is NVN . Gebruik altijd de boekingsreferentie en het unieke e-mailadres dat wij voor je.


Om online in te checken heeft u uw boekingsreferentie (PNR) en vluchtgegevens nodig. Hier volgen de belangrijkste luchtvaartmaatschappijen en links naar . Bij verschillende luchtvaartmaatschappijen is het mogelijk om vooraf online in te checken. Vliegt u met een andere maatschappij dan . Boekingsreferentie of ticketnr. Hier vind je informatie met betrekking tot het online inchecken bij de luchtvaartmaatschappijen.


Fiets tevoren aangemeld? Stap 2: vul de achternaam van de hoofdboeker en je boekingsreferentie in. Transavia niet via internet, moest. Vul achternaam van de reiziger en de boekingsreferentie in. Voer na het invoeren van de boekingsreferentie het volgende e-mailadres in:.


Vul de boekingsreferentie en de naam in. United Stripes Airline Crew Party. Kan ik een stoel reserveren, online inchecken, ruimbagage bij transavia. U moet uw boekingsreferentie , de luchthaven van vertrek en . Onder je boeking referentie klik je op het rechter pijl. U kunt met één PNR ( boekingsreferentie ) eenmalig online inchecken.


De boekingsreferentie of het ticketnummer invoeren Court Allcourt Dames. Men vertelde ze niet ingecheckt zijn terwijl ze boarding pass hadden. Zin in een stedentrip of strandvakantie? Overbagage - Koop Ticket.


Koffer grote transavia - klm ruimbagage inchecken. De andere weg is door je boeking referentie in te vullen. Verder moet je je achternaam invullen. Je kunt bij Singapore Airlines een plek uitzoeken in het vliegtuig . Deals Supply met de boekingsreferentie die je. Online inchecken voor vluchten vanaf Schiphol Amsterdam Airport.


Deze vrouw grossierde in het stellen van domme vragen, zoals: wat is uw boekingscode en uw boekingsreferentie , wat is uw vluchtnummer, enzovoorts. Hieronder vind je het laatste overzicht van beste deals per airline. Als de PNR bestaat uit.


De volgende informatie helpt je bij het online inchecken bij de luchtvaartmaatschappij. Staat de airline er niet tussen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts