dinsdag 25 december 2018

Reisapotheek samenstellen

Checklist reisapotheek – Ga je op vakantie? Lees alles over reisapotheek samenstellen op Geld. Hoe je reisapotheek samenstellen ? De Reisboetiek helpt uw reismedicatie samenstellen op maat van jouw reis en situatie.


Reisapotheek samenstellen

Gaat u op reis, al is het maar voor enkele dagen, neem dan een op uw reis en persoonlijke situatie afgestemde reisapotheek mee.

Zorgeloos op vakantie vertrekken? Ontdek in onze reisapotheek checklist welk basismateriaal en medicatie je zeker moet . Vergeet je reisapotheek niet. Reisapotheek en medicijndoos met pillen en tabletten.


Je kunt je eigen medische kit samenstellen , maar er zijn ook setjes die door experts zijn samengesteld . Je wil op reis vertrekken? Download hier de handige checklist. Wat mag je niet vergeten in je EHBO-kit .

Bekijk de reisapotheek van De Online Drogist, met een vakantiechecklist voor. Snel een reisapotheek samenstellen ? Titularis: Katrien Walraevens. Maak een EHBO set en reisapotheek aan voor je op reis vertrekt. Backpacken, wereldreis.


Reisapotheek samenstellen

Lijst basis medicatie, carbobel, muskietennet, EHBO . Als u zelf een verbanddoos wilt samenstellen , dan moet daar in ieder geval het volgende in zitten:. U kan eveneens een handige checklist downloaden, zodat u stap . Dit is het startpunt in het samenstellen van uw reisapotheek , daarna vult u dit aan met basismateriaal en eventueel aanvullend materiaal, afgestemd op de . Als u een chronische aandoening heeft, dan moet uw reisapotheek vanzelfsprekend uw gebruikelijke geneesmiddelen bevatten. Neem voldoende van deze . Een reisapotheek samenstellen is een echte must voor je volgende vakantie.


We geven je advies over wat je allemaal moet meenemen. Bij het samenstellen van hun reisapotheek vallen de vakantiegangers in eerste instantie terug op hun eigen ervaringen (7) en op de raadgevingen van hun. Ook kunnen wij voor u een reisapotheek samenstellen.


Onmisbaar op vakantie zijn pijnstillers, oraal rehydratiezout (ORS) bij diarree, ontsmettingsmiddel, . Wij helpen je bij het samenstellen van je reisapotheek.

Reisapotheek samenstellen

De reisapotheek kan van land tot land verschillen. Je reisapotheek samenstellen : dingen die je zeker moet meenemen. Vertrekt u binnenkort op reis?


Naast uw gewone medicatie, is het altijd een . Via TravelPharma kunt u snel en gemakkelijk uw reisapotheek op maat samenstellen. Hoe een reisapotheek samenstellen ? Of je nu naar de zon of de sneeuw trekt deze lente: een kleine reisapotheek is een must. Wat hoort er allemaal in een reisapotheek ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts