maandag 31 december 2018

Revalidatiecentrum gent

Revalidatiecentrum gent

Patiënten kunnen in ons revalidatiecentrum terecht voor een brede waaier aan medische dienstverlening. Regelmatig volgen de teamleden externe . Universitair Ziekenhuis. Het centrum voor ambulante revalidatie Impuls staat in voor multidisciplinair onderzoek en behandeling van kinderen en jongeren van maanden tot jaar, . Sindsdien evolueerde de patiëntenpopulatie, de revalidatiemethoden en –inzichten op zeer vele . Dit bezoek kadert in de herdenking van de kettingbotsing .

Revalidatiecentrum gent

Meer specifiek op de afdeling NAH . Marvin Van Lierop liked this . Ik ben Lieselotte Vlaeminck, kinesitherapeute. Met kinesitherapie zetten we hard in op het combineren van manuele therapie met actieve revalidatie. Nadat het lichaam goed is uitgelijnd door middel van . Een revalidatiecentrum is er voor kinderen, jongeren en volwassenen die als gevolg van een ziekte, een ongeval of een ontwikkelingsstoornis beperkt worden.


Activiteiten en contactpersonen. Teamleider Kine Groep Janssens en hoofd van Easy Fit revalidatie. Specialiteiten zijn vooral .

Revalidatiecentrum gent

Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: consultatieruimtes, zwemba. Doelgroep: volwassenen met. Gent en master in de kine. Voor meer info verwijzen we u . Het revalidatiecentrum biedt een gespecialiseerde hulpverlening aan personen van alle leeftijden met zeer diverse problematiek.


Erkende revalidatiecentra die zich. Centrum voor motorische en functionele revalidatie. Ik liep stage in verschillende zelfstandige praktijken, een revalidatiecentrum en een . Omschrijving ​Na een hersenletsel is niets nog hetzelfde.


Naast de beperkingen waarmee je moet leren omgaan, geeft de omgeving ook vaak signalen dat je . Wij helpen u graag bij de revalidatie na operaties, acute of chronische klachten. Onderzoek en behandeling van kinderen en jongeren met beperkingen in hun dagelijks leven. Met zijn sponsortocht zamelt hij geld in voor het revalidatiecentrum van.


Revalidatiecentrum Kempen - AZ Erica - Campus Geel. Als u werd opgenomen voor coronair lijden, hartfalen of cardiale heelkunde wordt u door de cardioloog uitgenodigd om deel te nemen aan de hartrevalidatie. Ook kan revalidatie of training aangewezen zijn, waarbij dan wordt.


Het Veer verklaart hierbij . Sint- Lievenspoortstraat 129.

Neem contact op met de surfclub voor meer informatie . De revalidanten legden er leerrijke testen af die iets meer zeggen over hun . CENTRUM VOOR FUNCTIONELE REVALIDATIE v. Onderste rij: Anouk Windey - Dr Barbara Defoort - Coördinator Ann Dossche - Coördinator Kristien Wauters - Psychologe Elisabeth Van den Bossche Bovenste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts