donderdag 22 augustus 2019

Rondreis jordanie

Boek in september met € korting! Complete reis door Jordanië in een ontspannen tempo. Naast de hoogtepunten Petra en Wadi Rum bezoek je ook het Dana natuurreservaat. In Jordanië drijf in de Dode Zee, bezoek je de eeuwenoude stad Petra en trek je de Wadi Rum woestijn in. De ideale basis voor een korte en actieve vakantie.


Leer Jordanië kennen tijdens deze korte, actieve en complete rondreis.

Rondreis jordanie

Laat je verrassen door de Dode Zee en de beroemde roze stad Petra. Maak kennis met de wondere wereld van Jordanië waar rotsstad Petra en de ruïnes van Jerash u zullen verbluffen. Boek nu een rondreis Jordanië bij Kras! Of combineer met Israël. Ervaringen om stil van te worden.


Rondreis Jordanië : Bezoek de Wadi Rum woestijn, de Dode Zee en natuurlijk Petra! Een geweldige belevenis. Vergelijk alle reizen naar Jordanië.

Rondreis jordanie

Zo bezoeken we de oude . Op zoek naar een rondreis Jordanië ? Tijdens deze reis naar het prachtige Jordanië bezoeken we alle hoogtepunten van het lan van de roze stad Petra tot het Jordaanse Pompeii: Jerash. Boek je onvergetelijke groeps-, single- of individuele rondreis Jordanië voor de beste prijs en bezoek o. Spectaculaire ruïne steden, antieke mozaïeken en een indrukwekkende natuur. Petra, Amman, Aqaba, Wadi Rum en de Dode Zee! In het mooie koninkrijk Jordanië vind je woestijnen, bergen, de Dode Zee, . Kwaliteit en betrouwbaarheid van de ANWB ツ. Op jongerenreis naar Jordanië met Explore staat gegarandeerd voor een ongelooflijke ervaring! Reizen door Jordanië met trip.


Jordanië is een te gekke bestemming voor een korte en avontuurlijk reis. In Jordanië bezoek je Romeinse steden, wandel je door de ruige natuur, verken je de . Als jij jouw reis naar Jordanië nu aan het plannen bent, zijn wij een beetje jaloers. Wie van cultuur, religie en geschiedenis houdt, kan in Israël en Jordanië zijn hart ophalen.


Niet voor niets wordt deze regio de bakermat van de beschaving . Reis mee door Jordanië. De bevolking is Arabisch en procent van de bevolking is . Prachtige 11-daagse fly-drive Jordanie, waarbij u alle hoogtepunten van Jordanië aandoet van noord tot zuid.

Regel je reis bij Elena, de specialist die er al jaren woont. Beleef met TUI Rondreizen een unieke rondreis Jordanië met gids, of stel zelf een rondreis samen volledig op maat. Stel zelf met behulp van onze routes en bouwstenen je eigen Jordanië rondreis samen.


YourWay2GO is dé reisspecialist voor rondreizen naar Jordanië. Door het nog altijd politiek stabiele klimaat hoef . Wilt u Jordanië echt leren kennen? Maak dan een indrukwekkende rondreis Jordanië. Met een rondreis Jordanië leert u het land het beste kennen en u zult een . Er is al een rondreis vanaf dagen.


Extra opties zijn een strandvakantie in Eilat en Jordanie. Je rondreis Jordanië boek je bij de specialist. Natuur, cultuur en een gastvrije . Laat u betoveren tijdens een prachtige rondreis Jordanië. Begeleide individuele rondreis in Jordanië dagen.


Rondreis jordanie

Amman - Jerash - Mount Nebo - Kerak - Petra - Wadi Rum - Aqaba - Dode Zee Het Koninkrijk Jordanië.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts