maandag 12 augustus 2019

Service flats

Service flats

Serviceflats of dienstenflats zijn een woonvorm met zorgfaciliteiten die vooral bestemd zijn voor bejaarden of ouderen met een zorgproblematiek. Een serviceflat of assistentiewoning is wonen op maat van de generatie nieuwe senioren. Senioren met nog een heel leven voor de boeg, met nog veel reizen . De voormalige brouwerij Ginder-Ale of Martinas wordt omgebouwd naar een project dat bestaat uit een aantal serviceflats , woonzorgcentrum, appartementen.


Deze vrij nieuwe vorm van huisvesting en serviceverlening is bedoeld voor ouderen die nog vrij zelfstandig kunnen functioneren, maar toch niet . Alle serviceflats , ook die boven het gelijkvloers, zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige flats zijn ook aangepast aan rolstoelgebruikers, in de keuken, badkamer en . Een erkende assistentiewoning is een woning aangepast aan de noden van het ouder worden. Als 65-plusser kunt u er zelfstandig wonen, ook wanneer het wat . Serviceflats kunnen een oplossing zijn voor senioren die langer zelfstandig willen blijven wonen. Valide 60-plussers uit Ninove en de deelgemeenten kunnen er . Een appartement huren in Wassenaar? Bekijk hier de gloednieuwe huurwoningen en serviceflats van Raephorst Serviced Apartments , voorheen Zomerland.


Meer info omtrent bejaardenwoningen en serviceflats. Berkven bestaat ui een complex van serviceflats en een fiets- en eetcafé. Elke flat omvat een inkomhal, een leefruimte met keukenhoek, een slaapkamer en . Service flat te koop, Vlaams Brabant (Provincie).


Lindehof verkleinde afbeelding sfeer Lindehof verkleinde . Bezoek ook onze project sites dockx. Your experienced partner in interior design of service residences with an eye for ergonomics, quality and details. Zeer mooie Senior flats, proficiat aan de directie.


Op de OCMW-woonzorgsite Den Dumberg, Groenendaalsesteenweg 3 bevinden zich serviceflats. Ze zijn gelegen op de bovenste verdieping van het. Het voormalige rusthuis Demerhof werd verbouwd tot onder meer serviceflats. Residentie Paepenbergh. De serviceflats van het OCMW van Beerse zijn centraal gelegen op wandelafstand van het centrum.


Aanpalend vind je het lokaal dienstencentrum en het. Het serviceflatgebouw heeft woongelegenheden verdeeld over vier . De Kimmer is een fantastische plek om te wonen: onze assistentiewoningen hebben een rustige ligging in het landelijke Aaigem. Hoezeer u ook gehecht bent aan de vertrouwde omgeving van uw eigen huis of huurwoning, ook voor u komt op een bepaald moment de . Wordt je eigen woning te groot of is het onderhoud van je tuin een te grote last geworden? Voel je je eenzaam of onveilig?


Dan bieden serviceflats je een . Wegens de inflatie en lage rente verlies je centen in plaats van dat je er verdient met jouw spaarrekening. Investeren in serviceflats is een alternatief! Verzorging en dienstverlening?


Service flats

Praktisch Serviceflats. English dictionary definition of service flat. Een oase van rust in de Leuvense rand? Je vindt je eigen woning te groot? Is het onderhoud van je woning of tuin een te grote last?


Je voelt je eenzaam en misschien onveilig thuis?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts