vrijdag 9 augustus 2019

Vergunningcheck tilburg

Op het Omgevingsloket kunt u een vergunningcheck doen. Controleer ook of uw plan past binnen het geldende bestemmingsplan via de Kaart van Tilburg. Ver)bouwt u met een vergunning ? Met het formulier Melden bouw kunt u de gemeente melden dat de bouwwerkzaamheden starten of ten einde zijn. Gebruik de vergunningcheck om te controleren of u een omgevingsvergunning of watervergunning nodig hebt of een melding moet doen.


Of benieuwd wat de gemeente van plan is in jouw omgeving? Bekijk alle vergunningen en andere bekendmakingen die voor Tilburg zijn afgegeven. Gaat u bouwen, verbouwen of slopen? Controleer of u een vergunning nodig heeft of een sloopmelding moet doen via de Vergunningscheck van het . Woonachtig in Tilburg en van plan om je woning uit te breiden met een uitbouw of aanbouw? Bouwkenners heeft goede contacten met de gemeente Tilburg.


Daarom kunnen we je ook snel helpen met al je bouwzaken die je in deze . In dat geval kan het zijn dat u toch geen vergunning hoeft aan te vragen, ook al valt het bouwplan niet binnen de standaard regels voor vergunningsvrij bouwen. Industriebrand Zevenheuvelenweg Tilburg. Er woedt een zeer grote brand aan de Zevenheuvelenweg te Tilburg.


Kijk voor meer informatie op VRMWB. Uw buren kunnen een omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) hebben gekregen via de gemeente voor bijvoorbeeld een nieuwe garage. Vergunning dakterras … Wanneer heb je een vergunning nodig voor het bouwen van een dakterras?


In deze blog geef ik je antwoord op deze . Nooit meer het huis-aan-huis-krantje doorspitten, maar een bericht ontvangen als in uw omgeving vergunningen zijn aangevraagd of afgegeven. Als je hinder, gevaar, overlast of schade kan veroorzaken, dan heb je waarschijnlijk een vergunning nodig. Sommige ondernemers komen in aanmerking voor . In veel gevallen zult u deze afscheidingen echter zonder vergunning mogen plaatsen.


Als u een heg of een rij coniferen als erfafscheiding wilt planten heeft u. U kunt via het lily en de octopus een vergunningcheck doen. U ziet dan of u een omgevingsvergunning moet aanvragen of een . Heeft u een vergunning nodig voor een overkapping, veranda, terrasoverkapping ? Daar komt u via het invullen van vragen bij het juiste product uit ( vergunning of melding). Wilt u een container laten plaatsen in Tilburg voor een verbouwing of verhuizing? ContainerOnline plaatst in uw regio containers tegen een scherp tarief. Hier vindt je een overzicht van waar je aan moet voldoen om zonder vergunning een . Voor een tuinhuis heb je vaak helemaal geen bouwvergunning nodig.


In sommige gevallen is een bouwvergunning vereist bij het plaatsen van een nieuwe dakkapel. Wat kost een vergunning en heeft u er een nodig? Lees in deze blog wat je nodig hebt bij het aanvragen van een omgevingsvergunning.


Een aanvraag moet namelijk compleet zijn om een . Meestal is voor bouwen een omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) nodig. In een aantal gevallen kunt u zonder vergunning (vergunningvrij) . De omgevingsvergunning vervangt onder meer de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts