donderdag 10 maart 2016

Axa assistance fiets

Tijdens uw fietstocht hebt u een lekke band of een technisch probleem met uw fiets. U houdt het graag veilig, want u draagt een fietshelm. Afkoop van de vrijstelling van een huurvoertuig. AXA Assistance Reis- en Reisbijstandverzekeringen.


Op reis gaan is de ultieme ontspanning. Bijstand aan de fiets in het land van woonplaats. Een reisbijstandscontract biedt nog net dat tikkeltje meer gemoedsrust.


Wist u dat bij Axa er bij de familiale verzekering fietsbijstand inbegrepen is? ASSUDIS is het bedrijf dat de contracten van AXA ASSISTANCE. In het geval AXA ASSISTANCE de gedekte fiets rechtstreeks naar de . Prijs verzekering voor deze fiets. Axa Assistance : Inter Partner . Heeft u een familiale verzekering bij AXA ? Een lekke ban een diefstal of een technisch probleem met uw (elektrische) . Hier vindt u de algemene voorwaarden en commerciële documenten betreffende de producten van onze partners.


Hebt u vragen of opmerkingen, aarzel niet om . Nieuw in de familiale verzekering: fietsbijstand inbegrepen. Pechverhelping vergelijken: Europ Assistance , VAB en Depannage direct,. De reisverzekering, met of zonder pechverhelping voor de wagen, de annulatieverzekering of de bijstand aan de woning. Ontdek onze produkten online.


België of het buitenland. Van elektrische fiets tot mountainbike, deze fietsverzekering dekt je nieuwe tweewieler wereldwijd tegen diefstal en beschadiging. Allianz Global Assistance.


Geen nood: wij zorgen ervoor dat uw fiets hersteld wordt of. De duurtijd van uw lening is te hoog voor dit bedrag, of de geselecteerde financiële instellingen bieden deze lening niet aan. Geef een lagere duurtijd of hoger . Fietsbijstand - Fietsbijstand. In Brussel ben je vaak sneller met de fiets dan met de auto.


Een voordelige fietsverzekering met als hoofdwaarborg diefstal en eigen. Wat iedereen hoort te weten over AXA fietssloten ! This is a travel insurance policy that . De dienstverlening voorzien in uw autoverzekering bij AXA komt hier goed van pas. Rijdt u met een elektrische fiets ? Wordt beschouwd als een gewone fiets , dus geen inschrijving en verzekering BA bromfiets nodig. Hierdoor is de vraag naar een fietsverzekering ook niet meer weg te denken bij een gebruiker.


Nu u wat meer tijd hebt, trekt u er bij mooi weer waarschijnlijk wel eens op uit met de fiets. Een gezellige fietstocht langs rustige wegen, af en toe halt houden bij . Je kan diverse formules bijstand rechtsreeks online onderschrijven. Verzekeringen particulieren.


Klik op de link van je keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts