dinsdag 15 maart 2016

Garagebox huren leiderdorp

Extra opslagruimte nodig in de regio Leiden, Leiderdorp , Wassenaar, Katwijk en Oegstgeest? Te huur aangeboden ruime maar vooral droge gragebox in leiderdorp. Goed bereikbaar en centraal gelegen. Te huur : Motorstalling, gedeelde garagebox Leiderdorp. Ik heb ruimte over in mijn garagebox aan de zwaanstraat te leiderdorp.


Er is elektriciteit aanwezig en je . Bekijk alle garageboxen te koop en te huur in Leiderdorp op funda in business. Toegang tot alle garages in Leiderdorp , van goedkope garages tot exclusieve . Een woonoppervlakte gerealiseerd van maar. Is het in uw buurt lastig parkeren? Soms verhuren wij ook parkeerplaatsen of garageboxen. Vesteda biedt regelmatig parkeerplaatsen en garageboxen te huur aan op diverse.


Opslagruimte te huur vanaf mzowel voor particulieren als bedrijven. Garageboxen nabij centrum, Dorpsstraat G. Een garagebox huren in Breda (Haagse Beemden)? Gaat u een tijd op reis of wilt u . Heb je tijdelijke opslagruimte in Leiderdorp nodig? Huren tijdelijke opslagruimte.


Van inboedelopslag tot een garagebox. Wij hebben op dit moment een aantal garageboxen beschikbaar voor verhuur waarvan . Box huren Leiderdorp - Kosten opslag Leiderdorp - Mini opslag Leiderdorp - Opbergruimte. Alles in te delen naar uw wensen. Bedrijfsruimte te huur , kantoor te huur , opslag en nog veel meer. Volledig aanbod in Nederland Bedrijfs-, kantoor-, opslagruimtes, garageboxen en ontwikkellocaties.


Huur € 99- per maand. De garagebox is voorzien van een betonnen vloer. DUWO verhuurt naast studentenkamers ook bergingen en parkeerplaatsen. Zeep vullingen (Hygiene , Zeep) - pagina 3. Nabij industrieterrein de Baanderij ligt deze garagebox.


Koopwoningen in Leiderdorp aangeboden op koopwoning. Met vier vestigingen (Leiden, Leiderdorp , Alphen aan den Rijn en Hoofddorp) en een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts