woensdag 9 maart 2016

Veilingen brugge

Veilingen beyond expectations. Gegevens van de verschillende veilingzalen en verkoopplaatsen. Turnhout (samenwerking met privé- veilinghuis ). Elke zaterdagvoormiddag (uitgezonderd de laatste zaterdag van de maand) in de veilingszaal van de gerechtsdeurwaarders vanaf 09.


Veilingen brugge

Online veilinghuis gespecialiseerd in faillissement- en stockverkopen. Ervaren partner voor curatoren, bedrijven en handelaars.

Veilingen brugge

Van de Wiele Auctions Groeninge 34. Deze veiling is momenteel actief Loopt af binnen dagen. Op deze site worden de data van de veilingen alsook de . Fins vuren houtsoort meubels op.


Bepaal zelf je prijs en bied mee vanaf €! Hieronder vindt u van diverse veilinghuizen een overzicht van online veilingen in de provincie West-Vlaanderen van boedels uit faillissementen die door de . Overzicht faillissementen en opschortingen in Brugge. U vindt hier uitgebreide informatie over de failliet zoals handelsnamen, branchecode, rechtsvorm, . ONLINE VEILING - Antiek dr.

Speybrouck oud herenhuis Brugge - LOPEND! Welkom bij Coronari Auctions, het veilinghuis gespecialiseerd in Aziatische en Europese kunst. Voucher is geldig tot en met maanden na het winnen van de veiling. Brandweerwagens en materiaal te Brugge (België). In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod.


Veilingen brugge

Heb je nog geen gratis . Kom naar de Gratis Taxatiedag kunst en antiek in Brugge. Heeft u oude, antieke spullen of kunstvoorwerpen? Ontdek wat ze waard zijn!


Geniet van luxe en comfort en ontdek de schoonheid van Brugge ! Lees meer over hoe een veiling werkt. Net zoals vorige jaren is er opnieuw na het einde van het seizoen een online eBay veiling van matchworn Clubshirts en unieke Club-items ten . Elke week veilen we een breed scala aan bijzondere objecten. Bekijk onze veilingen en bied mee! Immo in openbare verkoop. CLAESSENS - CLUB BRUGGE -New.


FOOTBALL BELGIO Panini - Figurina-Sticker n. Aankoop en verkoop van antiek per opbod.

Rob Michiels Auctions . Op regelmatige tijdstip wordt een veiling georganiseerd. Onze cataloog staat on-line ter beschikking. Uitgebreide beschrijving . Gezien het verkoopsucces van zijn drie vorige veilingen , spreidde Bonte zijn 623 . Carlo Bonte veilt vandaag en morgen in Brugge 6loten.


Taxaties en inventarisaties van machines en totale bedrijfsinventarissen - Gespecialiseerd in online veilingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts