donderdag 17 maart 2016

Universiteit hoofdletter of kleine letter

Hbo en wo schrijven we met kleine letters , tenzij aan het . Schoolvakken schrijven we met kleine letters , behalve wanneer woorden volgens . Basisregel: hoofdwoorden met hoofdletter. Hoofdletters en kleine letters. Verder: volg de schrijfwijze die de organisatie zelf heeft gekozen.


Universiteit van Amsterdam. Alle onderwijstypen schrijf je met kleine letters. In het Engels krijgen alle woorden een hoofdletter. Wees zuinig met cursief, vet en onderstrepingen en hoofdletters. Essotankstation, Peugeot.


Er is een aantal regels voor het wel of niet schrijven van hoofdletters in namen van. Schrijf een hoofdletter bij. Algemene aanduidingen voor overheidsinstanties krijgen een kleine letter. Naast hoofdletters aan het begin van zinnen, zijn er nog een hoop. Opleidingsnamen schrijven we met een hoofdletter.


Universiteit hoofdletter of kleine letter

Het vakgebied schrijven we met kleine letter. HBO met kapitalen ( hoofdletters ) is een televisiekanaal. De afkorting staat voor Home Box Office. Hbo in onderkast ( kleine letters ) is de school.


Het woord vacature is zonder hoofdletter en met een c in plaats van een k. Een eigennaam krijgt een hoofdletter , een soortnaam een kleine letter. Afleidingen van persoonsnamen schrijven we met een kleine letter. Een aardrijkskundige naam krijgt een hoofdletter , ook in een afleiding: Amsterdam, Amsterdams.


Universiteit hoofdletter of kleine letter

Een soortnaam krijgt wel een kleine letter , vergelijk . Sommige scholen schrijven in hun eigen naam hoofdletters. Met hoofdletter A en H. In elke tekst schrijven we. We gebruiken internationaal. Persoonsnamen, Volkeren. Aardrijkskundige namen, Instellingen en merken.


Tijdsindeling, Duitse woorden. Het gebruik van onderkast ( kleine letter ) in de nieuwe naam ageas is een. Al die gelijksoortige letters, zonder ook maar één hoofdletter , zouden.


Universiteit hoofdletter of kleine letter

We schrijven geen hoofdletter omdat van de eigennaam Groot-Brittannië nog maar enkele letters . Gebruik een hoofdletter. Het Cultuurplein gebruikt ook hoofdletters voor de afkorting van. Zie kleine lijst Engelse werkwoorden op blz 21. Je kunt op drie manieren hoofdletters gebruiken in titels en kopjes in Engelse academische teksten. Deze manieren staan in dit artikel . Het doel is om een functie lowerString te schrijven die alle letters van de string omzet naar kleine letters (Eng.: lower case).


De universiteit doet er alles aan om het gebruik van het UvT-password veilig te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts