dinsdag 16 augustus 2016

Guatemala reizen

Hier lees je alles over veilighei de kosten, reisroute en nog veel meer tips voor als je gaat backpacken in Guatemala. In Guatalamala en bij San . Maak kennis met de Maya-beschaving en mooie natuur! Bekijk en vergelijk hier alle reizen van Nederlandse organisaties.


Voor de beste voorbereiding op uw reis.

Kleurrijke tempels, een ongerepte natuur en een eeuwenoude Mayacultuur zult u ontdekken in Midden-Amerika tijdens een reis door Guatemala. De oude Maya-cultuur, schilderachtige koloniale stadjes en de . Geen tussenpartijen, dus geen extra kosten. Combineer hoogtepunten met het ongerepte lokale leven en kom zo dichtbij het land en de bevolking.


In Flores heb je het leukste hostel dat je tegen gaat komen in je reis : Los Amigos! We delen de mooiste reisroute langs de highlights van Guatemala. Lees ook onze praktische reistips en .

Guatemala reizen

Wij hebben onze kosten van het reizen in Guatamala op een rij gezet! Check hier alle tips over het budget voor Guatemala. Wil je dit jaar nog op vakantie?


Ontdek samen met andere gepassioneerde reizigers Costa Rica, Vietnam of Libanon! Guatemala tours offer unique experiences around every corner. Wij zijn dé reisorganisatie op het gebied van avontuurlijke individuele rondreizen door Guatemala.


Een uitgebreide gids voor backpackers, een geweldige reisroute en . Wij vinden de groepsrondreis van uw dromen. Wij organiseren op maat gemaakte, unieke rondreizen naar Midden- en Zuid- Amerika. Organiseer samen met Travelfiesta jouw unieke vakantie!


Guatemala reizen

We verlaten na het ontbijt de hoofdstad en reizen richting Honduras, met als eindbestemming het dorpje Copán. De officiële website van het ministerie van Toerisme van Guatemala. Chicihicastenango, Antigua, Livingstone. De mystieke wereld van plotseling verdwenen beschavingen. Welke voorbereidingen moet je treffen voorafgaand aan je reis , waar moet je aan denken en wat mag je écht niet vergeten?


Reizen met persoonlijke aandacht.

Een groepsreis Mexico is een tocht langs de oude Mayacultuur. Er kan met een strandvakantie in Cancun worden afgesloten of een reis naar Guatemala. Individuele rondreizen naar Antigua, Panajachel of . Alle reisorganisaties, reizen en vakanties in Guatemala. Lees ervaringen van anderen met de reisorganisaties.


Ontvang gratis een unieke. Kleurijker dan kleurrijk met prachtige natuur, lees verder over Guatemala. Op zoek naar een prachtige plek zonder . Tikal is gelegen in het noorden van Guatemala. Er zijn nog veel restanten over van de stad.


We moeten de bus van 06. Ga mee met op één van onze rondreizen door Guatemala. Bewonder de Maya ruïnes, vaar over het diepblauwe kratermeer van Atitlán en wandel over de . Tijdens onze reis zijn wij aangenaam verrast door dit. Als je Spaans wilt leren doe je dit het snelst in een land waar ze deze taal ook spreken.


Stel samen jouw reis op maat samen. Indonesië, Suriname of een andere bestemming wilt, wij verzorgen je reis volledig. Reistips en ervaringen in Guatemala.


Besparingstips voor reizen in Duitsland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts