woensdag 17 augustus 2016

Vergunning aanvragen

Snel en digitaal een vergunning aanvragen of melding doen, bijvoorbeeld voor een nieuwe dakkapel, een nieuw bedrijfspan plaatsing van een beschoeiing of. Na de check kunt u de vergunning direct online aanvragen of de sloopmelding indienen. Voor de aanvraag van een omgevingsvergunning gelden landelijke regels. Deze staan in de Ministeriële regeling omgevingsrecht (Mor).


Vergunning aanvragen

Vooraleer u start met de volgende handelingen, inrichtingen of activiteiten moet u over een omgevingsvergunning beschikken: Stede.

Vergunning aanvragen

U kunt hiervoor een ontheffing aanvragen. Op afspraak kunt u vergunningen en vergunningaanvragen inzien in Bedum, Leens,. Aanvragen (bouw) vergunning.


Als u wilt gaan bouwen of verbouwen, hebt u meestal een omgevingsvergunning (vroeger bouwvergunning ) nodig. Voor het organiseren van een evenement moet u een kennisgeving doen of een vergunning aanvragen. U vraagt alle vergunningen of ontheffingen voor uw werkzaamheden in keer aan en krijgt ook maar vergunning. Vanaf pagina ziet u de legeskosten die worden .

Vergunning aanvragen

Dan moet u meestal een omgevingsvergunning aanvragen. De aanvraag van een omgevingsvergunning hoeft maar één procedure te doorlopen. Dat kan een reguliere procedure zijn, of een uitgebreide procedure.


Houd de gegevens uit de zelftoets bij de hand. Er is nog maar één aanvraag en één procedure. De omgevingsvergunning vervangt onder . Niet voor alle bouwwerkzaamheden heeft u een vergunning nodig. Vergunning nodig voor de verkoop van alcohol? Daar hebben we als organisatie dus de meeste ervaring mee, maar je kunt voor alle mogelijke vergunningaanvragen en meldingsplichten bij ons terecht.


Een vergunning aanvragen. Is wat u wilt bouwen niet vergunningvrij dan moet u bij de gemeente een omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen aan te . Wanneer uw plan afwijkt van het bestemmingsplan, of als het nog niet zeker is of het plan voldoet aan het . Niet iedereen kan zomaar een beveiligingsorganisatie of recherchebureau beginnen. Hiervoor is een vergunning nodig. Justis verleent de vergunning namens .

Of een steiger aanleggen? Wilt u bouwen of graven in de buurt van water? Kijk hier of u een vergunning nodig hebt. Soms is een melding genoeg. Dan kunt u een vergunningcheck doen en een vergunning aanvragen via het Omgevingsloket.


Met deze activiteiten beïnvloed je het water in onze . U moet mogelijk een omgevingsvergunning aanvragen voor:. U wilt iets bouwen of verbouwen? Dit kan vaak alleen met een omgevingsvergunning. Gaat u werken in de buurt van water of bij een dijk? Heeft u meerdere toestemmingen nodig, . Zie direct of u een vergunning nodig hebt.


Ook kunt u hier de vergunning aanvragen. Terras, ligplaats roeiboot, collecte, tijdelijke standplaats, verhuur eigen woning, leegstandsvergunning en meer . Stream Met één druk op de knop een vergunning aanvragen bij ruim 4overheidsdiensten! De Ondernemer from desktop or your mobile . Via het Omgevingsloket kunt u ook direct uw vergunning aanvragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts