dinsdag 30 augustus 2016

Kosten informatief gesprek notaris

Er zijn wel kosten aan verbonden: de notaristelefoon kost € per minuut. En heeft u eenmaal een afspraak gemaakt, bereid u dan alvast voor op het gesprek met de notaris. Specifieke kosten bij koop of verkoop huis . Zelf bied ik ook een vrijblijvend advies gesprek aan, ik reserveer hier een uur voor. Ongeveer een half jaar geleden zijn wij bij de notaris geweest voor een oriënterend gesprek over een samenlevingscontract en testamenten.


Notaristarieven zijn vrij.

De notaris bepaalt zelf de kosten voor bijvoorbeeld het opstellen van een testament. U kunt wel vragen om een eerste gratis gesprek. De kosten verschillen per notaris. Via ons netwerk is het eerste gesprek gratis.


Bij familiezaken kunt u in . Trui maakte een afspraak bij een notaris en kreeg enkele weken later een factuur in de bus van euro plus BTW. Een eerste gesprek is doorgaans gratis. De grootste kosten zijn belastingen,. Bent u op zoek naar de goedkoopste notaris ?

Kosten informatief gesprek notaris

Elke akte is immers uniek en in elke situatie zijn de notariskosten weer anders. Daarnaast kunnen wij in een vrijblijvend adviesgesprek altijd toelichten wat . Onderwerp van het geschil. Van te voren is ons niet geinformeerd dat er aan het consult kosten. Als niet aangegeven is dat dit eerste gesprek geld kost, hoef u voor het . Een adviesgesprek om uw situatie te bespreken kost bij ons kantoor niets. U kunt dus altijd vrijblijvend langskomen om uw zaken te bespreken.


Kosten informatief gesprek notaris

Als ik het goed opheb kun je een notaris vrijblijvend (gratis) advies vragen? Het samenlevingscontract met de laagste kosten vind je niet bij de Hema. Liever naar een echte notaris voor een informatief gesprek ? De aankoop van een onroerend goed brengt altijd notariskosten mee. Verkiest u een gesprek met een notaris , weet dan dat een eerste . Dit betekent dat de koper alle kosten betaalt van de notaris.


Is er de gelegenheid voor een niet verplichtend informatief gesprek ? Aan een informatief gesprek van een half uur zijn geen kosten verbonden het . Een informatief gesprek verplicht u tot niets. Als u van deze uitnodiging gebruik maakt zijn aan het gesprek geen kosten verbonden. Wat zijn de kosten bij de aangesloten notarissen ?

Alle aangesloten notarissen beiden hun dienstverlening aan tegen marktconforme tarieven. Laat u voorlichten over de mogelijkheden in een informatief gesprek. Om de drempel ook financieel laag te houden zijn alle informatieve eerste gesprekken kostenloos.


U maakt daarvoor met ons altijd een persoonlijke afspraak en . Het eerste informatieve gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Wij nodigen u graag uit om .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts