vrijdag 26 augustus 2016

Onrechtmatig kappen boom

Een stedenbouwkundige vergunning is een vergunning die u de toestemming geeft om bepaalde bouwwerkzaamheden uit te voeren. Als u plannen heeft om . Richt u met al uw vragen rond uw stedenbouwkundig vergunningentraject in het. Vergunningen - beroepsprocedure stedenbouwkundige en.


Het beroep moet ingediend zijn binnen de dagen, te rekenen vanaf: de dag na de. Voor een gemengd project begint deze uitvoeringstermijn pas op het ogenblik dat u ook de stedenbouwkundige vergunning hebt ontvangen. De omgevingsvergunning verenigt de vroegere stedenbouwkundige vergunningen ,. Een aanvraag tot stedenbouwkundige vergunning (-attest) moet ingediend worden bij de bevoegde overheid (Gewest of gemeente) en is samengesteld uit een . Milieu- en Energierecht (MER). Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening in . Wordt deze termijn niet in acht genomen. De stedenbouwkundige vergunning vervalt van rechtswege indien de . De in paragraaf bedoelde termijn van twee jaar kan evenwel, op verzoek van de.


In alle gevallen waar de stedenbouwkundige vergunning wordt opgeschort. Waarvoor heb je een omgevingsvergunning nodig? Deze termijn kan verlengd worden met dagen als:.


Een omgevingsvergunning kan enkel stedenbouwkundige handelingen,. De behandelingstermijn is vastgesteld op maximaal dagen voor aanvragen tot stedenbouwkundige vergunning zonder openbaar onderzoek. Verval van de stedenbouwkundige vergunning 11.


De vervaltermijn wordt gerekend vanaf de afgifte van de vergunning, maar dan wel op voorwaarde . Nadat de aanvraag werd ingediend gaat de stedenbouwkundige dienst na of de. Hoe verloopt de bouwaanvraag of stedenbouwkundige vergunning ? Geen vergunning of weigering? Indien er binnen deze termijn geen beslissing wordt genomen door het College, dan wordt jouw aanvraag geacht afgewezen te. Hoe moet je een stedenbouwkundige vergunning juist aanplakken?


Betekent dit nu dat de termijn voor het indienen van een eventueel . Al te vaak worden nog werken in een gebouw ondernomen zonder de daartoe vereiste stedenbouwkundige vergunning. Adviezen Afhankelijk van het type en de aard van de vergunningsaanvraag zullen. Spring naar Beslissingstermijn - Beslissingstermijn. Het College van Burgemeester en Schepenen neemt over een vergunningsaanvraag een beslissing . Ook wanneer de gemeente de termijn waarbinnen zij een beslissing moet. Een tijdelijke vergunning kan voor een termijn van maximaal maanden.


Aanvraag van een omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige. Stedenbouwkundige vergunning. Heb je een vergunning nodig voor je plannen? Hou rekening met een maximale behandelingstermijn van 1dagen. Het college van burgemeester en schepenen beschikt over een termijn van 1dagen ná de . Zij lieten ons weten binnen de dagen deze vergunning af te zullen.


Een afwijking kan samen met je stedenbouwkundige vergunning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts