dinsdag 18 oktober 2016

Appartement te koop gent

Op Zimmo vind je het ruimste en meest volledige aanbod. Dan is dit pand iets voor u. Dewaele heeft een breed gamma aan ( nieuwbouw) appartementen. Contacteer Dewaele om je ideale thuis te kopen.


En dat in centrum Gent. Bekijk dan het Bernmaaie project even. Bent u op zoek naar een appartement of huis te koop in Oost-Vlaanderen? Klik hier voor het aanbod aan woningen en flats te koop in Gent.


Aangevuld met heel wat handige . Appartement Te Koop in Gent. Beide appartementen (verdiep en 2) hebben terrassen,. Vastgoed gaat niet over gebouwen maar over mensen, hun behoeftes en dromen.


Dan waag je je aan een moeilijke zoektocht. Het ene appartement is te duur, het ander is in een . TE KOOP : Exclusieve penthouse te koop op toplocatie in hartje Gent. Gent - Leiestreek - Oudenaarde. Posten in deze groep mag zeker en vast!


SATIGE VILLA MET PRAKTIJKRUIMTE IN GROENE OMGEVING. Klassevol appartement met terrassen in de kuip van Gent. ERA heeft huizen en appartementen te koop in Gent. Immo gent , gent immo, immobilien gent , appartement huren gent , huis kopen. Panden in de kijker bij Kensington.


Modern, gunstig en residentieel . Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek immo, te koop , appartement - Gent. Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een . Krijgsgasthuisstraat 2. Lange Violettestraat 94. Dit duplexappartement met 2. VERKOCHT - Te renoveren appartement met slaapkamers en bijhorende . DUURZAAM WONEN AAN DE NIEUWEVAART IN GENT. Koop vandaag nog uw appartement , loft of woning met tuin of terras.


Harelbeke bestaande uit een mix van appartementen , assistentieflats en groepswoningen . Te koop laatste 2- slaapkamerappartement ! GRATIS persoonlijke kopersfiche. Een huis of appartement kopen? De Meester Sofie met immokantoor te Gent.


Appartement te koop gent

Een budgetwoning is een huis of appartement , dat te koop is met een fikse korting op de marktprijs, tot ruim. Kandidaat-kopers moeten voldoen aan . Perfecte woning voor jong gezin of ouders met studerende kinderen vlak aan de hogeschool Odisee Technologiecampus Gent. Rustig gelegen appartement nabij het strand.


Om je een optimale surfervaring te bieden, maakt onze website gebruik van cookies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts