dinsdag 11 oktober 2016

Vliegen met rijbewijs klm

Om naar het buitenland te reizen, heeft u een geldig reisdocument nodig, zoals een identiteitskaart of een paspoort. Met een geldige Nederlandse . Een identiteitskaart vraagt u persoonlijk aan bij de gemeente. Maak hiervoor een afspraak.


Doet u een aanvraag voor uw kind? Dan moet het kind bij het .

Een ID -kaart is geldig in bijna heel Europa. U betaalt bij de aanvraag. De identiteitskaart ligt na werkdagen voor u klaar. U vraagt een identiteitskaart persoonlijk aan bij de gemeente. Daarvoor maakt u een afspraak.


Na de aanvraag duurt het ongeveer werkdagen voordat uw . Voor andere landen heeft u een . In Nederland is iedereen van jaar en ouder verplicht zich te kunnen identificeren met een geldig identiteitsbewijs. Wie naar het buitenland gaat, moet over .

Dit geldt ook voor kinderen. Hiervoor maakt u een afspraak. Een paspoort of ID -kaart aanvragen of vernieuwen kan alleen op afspraak. Na vijf werkdagen ligt uw paspoort klaar bij de receptie van het gemeentehuis. Woont u in het buitenland?


Uw paspoort of ID -kaart vraagt u persoonlijk aan en haalt u persoonlijk op in het gemeentehuis. U kunt een identiteitskaart thuis aanvragen of in het gemeentehuis in Geldermalsen. Wilt u de identiteitskaart. U moet uw identiteitskaart zelf aanvragen en ophalen.


Ook kinderen moeten zelf komen bij het aanvragen en ophalen. De Nederlandse identiteitskaart is geldig voor een beperkt aantal landen. Bekijk het overzicht op de website van de Rijksoverheid. Iedereen in Nederland van jaar of ouder moet kunnen laten zien wij hij of zij is (identificeren). Kinderen moeten zelf meekomen bij het aanvragen en ophalen.


Bezorgen van reisdocumenten. U gebruikt een paspoort of identiteitskaart om te laten zien wie u bent. Rijbewijs aanvragen, kwijt of gestolen, uitbreiding categorieën.


Bij de aanvraag en het afhalen van een identiteitskaart moet u persoonlijk aanwezig zijn.

Haal uw identiteitskaart persoonlijk binnen maanden na aanvraag op. Ook reist u hiermee naar de meeste Europese landen. Na werkdagen kunt u uw nieuwe identiteitskaart ophalen. U kunt de identiteitskaart meestal de volgende werkdag ophalen. Na ongeveer een week kunt u uw nieuwe ID -kaart zelf afhalen.


Een ander mag dit niet voor u doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts