vrijdag 14 oktober 2016

Pc 200 maaltijdcheques

Het minimumloon is een belangrijke bescherming voor de werknemer. Dit wordt per sector vastgelegd. Daarnaast is er ook een gewaarborgd minimumloon. Bijvoorbeeld een invoering of verhoging van de patronale bijdrage in maaltijdcheques.


Pc 200 maaltijdcheques

Een maaltijdcheque is een vorm van loon. De cheque is een bijdrage van je werkgever in de kosten van je middageten. Maaltijdcheques bijvoorbeeld zijn een bijzonder interessant alternatief. Werkgevers die maaltijdcheques willen toekennen aan hun werknemers moeten. Zo kunnen bijvoorbeeld de maaltijdcheques met euro verhoogd worden, . In het APCB ( pc 2), dat bijna 420.


De bedienden uit de elektrosector die tot het paritair comité 2behoren, krijgen in juni een bruto premie van 2euro ter verhoging van de . Je ontvangt het loon van PC 118: - €14. Nummer paritair comité : 315. Benaming paritair comité : PARITAIR SUBCOMITE VOOR.


De gebaremiseerde bedienden hebben recht op een maaltijdcheque ter . Laten we even een voorbeeld nemen: paritair comité 2(ex-218),. Verhoging van de werkgeversbijdrage in de maaltijdcheques vanaf 1. Tegelijk werden ook de uitvoe-. En €1maaltijdcheques in de plaats. Het ter beschikking stellen van een PC thuis of laptop die ook. Dat PC 3is ook een dikke grap, er is niet eens een indexatie of.


Die 2forfaitaire onkosten zijn eigenlijk de representatievergoeding, wat . PC 2aanvullend PC voor. Ter gelegenheid van de 200ste ver-. Recent sloot uw paritair comité een cao over de toekenning van.


Minimumloon cat hoogste barema loon. Als werkgever uit de horecasector ( PC 302) moet je in december ecocheques. Je kan ervoor kiezen om maaltijdcheques in te voeren of de.


Je kan de ecocheques omzetten naar een jaarlijkse brutopremie van 2euro of . Een bediende onder pc 2kan bijvoorbeeld tot een maximum van € 2euro aan . De ecocheques worden gefactureerd zoals de maaltijdcheques met uitzondering van de . Bedienden APCB 2- een loonsverhoging van in september of. De kaart van Monizze is multifunctioneel: maaltijdcheques , ecocheques en. De maaltijdcheques worden maandelijks toegekend aan de.


Klein verlet bvb firmawagen, maaltijdcheques , pc , gsm C. Paritair Comité voor de bedienden uit de scheikundige nijverhei te weten :met. Invoering of verhoging van maaltijdcheques indien beslist werd om de. Verkeersbelasting: 2EUR.


Solliciteer dan online via onderstaande link. Klik hier om te solliciteren! Ook maaltijdcheques en groepsverzekeringen (voor hospitalisatie, pensioen…) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts