dinsdag 11 oktober 2016

Serviceflats drongen

Woonzorgcentrum Leiehome uit DRONGEN (Gent - Oost-Vlaanderen) heeft. Op zoek naar een rusthuis of serviceflat ? Vind het op Woonzorgweb. Home Oost-Vlaanderen Drongen.


Senioren uit Drongen -centrum, Baarle en Luchteren kunnen met hun zorg- en. DRONGEN In het gehucht Baarle is commotie ontstaan over de bouw van 350. Er zou een stukje woonwijk en een stuk serviceflats komen. Dan zullen er heel wat meer 60-plussers en 80-plussers in de stad wonen. Immo Proxio, het aanbod van vastgoed . Zoekt u nieuwbouw appartementen te koop in Drongen ? We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht bouwgrond drongen , met prijzen vanaf € 210.


FotoTE KOOP: Serviceflat te koop in Gent centrum. We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht drongen baarle, met prijzen vanaf € 225. Rusthuizen, Serviceflats , Afdeling voor dementie, Dagverzorgingscentrum, Kortverblijf, Verzorgingstehuis, Woon- en zorgcentrum, Rusthuis. Zorgeloos wonen in een beschermde omgeving met een ruim dienstenpakket?


Dat kan in een assistentiewoning. Vraag nu je comfortabele serviceflat aan. Armonea: woonzorgcentra, serviceflats en residenties in heel België. Residentie Het Prieelshof - Serviceflats. Corneel Van Reethstraat.


Zorgbedrijf Antwerpen - Serviceflats De Meere. Bewoonbare opp: 2m². Een huis huren in of rond Drongen ? Vastgoed gaat niet over gebouwen maar over mensen, hun behoeftes en dromen. Pharma Force is een apotheekgroep gespecialiseerd in het leveren van medicatie aan instellingen zoals rusthuizen, rust- en verzorgingstehuizen, serviceflats.


Pharma vacatures beschikbaar in Drongen op Indeed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts