dinsdag 13 december 2016

Aldus in tweevoud opgemaakt betekenis

Handtekening opdrachtgever: Handtekening opdrachtnemer:. Volgens vast gebruik staat de inhoud van een overeenkomst in drie onderdelen. Dit in tweevoud is gewoonlijk zodat beide partijen een exemplaar hebben. In Belgiƫ wordt in deze betekenis ook weleens in (het) dubbel gebruikt. Vertalingen in context van opgemaakt in tweevoud in Nederlands-Engels van Reverso.


Overeenkomst de volgende betekenis : Acceptatie: Het moment waarop. Voor de betekenis van de poseercategorieƫn wordt verwezen naar artikel van deze overeenkomst. Aldus in tweevoud opgemaakt en onderteken. De fotosessie duurt maximaal (getal invullen) uur. In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt:.


TUINGEZEL van betekenis kan zijn voor de. Aldus opgemaakt en getekend in tweevoud. Het standpunt voor de loonheffingen heeft evenmin betekenis voor de. Aan de opschriften bij de artikelen komt geen zelfstandige betekenis toe. Bijna elke organisatie geeft er zijn eigen betekenis aan en gebruikt.


Na kennisneming van de inhou aldus overeengekomen en in tweevoud opgemaakt. Huurder: de natuurlijke. BedrijfsnaaStore on . Hoofd Kredietbank Rotterdam,. De in deze overeenkomst gebruikte woorden of formuleringen hebben de volgende betekenis. Werkgever zal hierin geen rol van betekenis hebben.


Alle definities in dit addendum hebben dezelfde betekenis zoals omschreven. Bij verlies of diefstal. De betekenis van die begrippen zijn als volgt: AP. Aldus getekend en in tweevoud opgemaakt : De werkgever: De werknemer:.


De navolgende begrippen hebben in deze Licentieovereenkomst de navolgende betekenis : Buildr. Uitbreiding(en) op het. Naar de taalkundige betekenis bezien duidt : “dan wel” er op dat . Algemene Voorwaarden aangegeven betekenis. Naast informatie over de betekenis en gevolgen van de.


Uit het voorgaande volgt dat evenmin beslissende betekenis wordt. Willems, in zijn functie van burgemeester en aldus handelende ter uitvoering van. Facturen dienen in tweevoud te worden ingediend. Partijen verstaan onder. ALDUS IN TWEEVOUD OPGEMAAKT DOOR EN ONDERTEKEND OP:.


Subverwerkersovereenkomst hebben dezelfde betekenis als in de. Woorden met een hoofdletter geschreven hebben de betekenis die . Accepterende Benzinestation dat de aldus ingeschakelde derden zorgdragen. Definities: Deelnemende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts