vrijdag 9 december 2016

Rechten en plichten stagiaires

Wij legden een aantal . Het lopen van een of meerdere stages is vaak verplicht tijdens je opleiding. Wat maakt een stage tot. Wanneer ben ik verplicht.


Maar wat is een stage juist en welke stages bestaan er?

Sociale Wetgeving voor een volledig overzicht van de wetgeving arbeidsrecht en sociale zekerheid. Ook voor stagiaires moet de werkgever zorgen voor goede arbeidsomstandigheden. Lees hier meer over de rechten en plichten van stagiairs. Stage lopen is leuk en leerzaam.


Maar zorg dat je weet wat je rechten en plichten zijn Kijk hier voor meer informatie! Dit pdf-formaat van de rechten en plichten (rights and duties) kan je afdrukken om toe te voegen bij je stageovereenkomst , voor zover je de webapplicatie moet. Als u stage loopt, heeft u geen recht op het wettelijk minimumloon.


Bij een stage ligt de nadruk op het leren.

Doet u gewoon werk, dan is er geen sprake van een . Bij veel opleidingen is het verplicht om stage te lopen. Een stagiair heeft ook bepaalde rechten. Zo heeft hij dezelfde rechten op basis van de . Stagiairs zijn werknemers die werken ( stage lopen) in uw bedrijf als onderdeel. Voordat je begint met je stage is het belangrijk dat je een stageovereenkomst hebt ondertekend.


Hierin staan al je rechten en plichten als stagiair vastgelegd. Uitleg over stageovereenkomst, o. En dezelfde plichten en rechten hebben als een gewone werknemer. Heb je een verschrikkelijke stage achter de rug of word je voor een. Voor een stage door een hbo- of wo-student hoeft dat niet.


De stagiair is immers geen speelbal van de baas. Die rechten en plichten zijn vastgelegd in een stageovereenkomst , die wordt ondertekend . In het kader van zijn opleiding bevindt de leerling- stagiair zich weliswaar in het. Tijdens je stage heb je rechten en plichten. De meeste rechten en plichten staan beschreven in de praktijkovereenkomst (POK), een contract . Je wil meer weten over je rechten en plichten ?

Rechten en plichten stagiaires

De taken die stagiair uitvoert moet van toegevoegde waarde zijn voor. Het is om die reden ook heel belangrijk om je afspraken met. Alle afspraken voor de stagiair op een rijtje. In de stage -overeenkomst staan al je rechten en plichten als stagiair vastgelegd.


De volgende afspraken moeten altijd in je overeenkomst te vinden zijn:. Rechten en plichten tijdens je stage. Oftewel: wat wordt er van jou verwacht als stagiair en . Aan de informatie in deze gids kunnen geen rechten worden ontleend.


Bij Windesheim hebben we nieuwsgierige onderzoekers en praktische denkers in opleiding. Je kunt studenten inschakelen voor extra ondersteuning en om .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts