donderdag 29 december 2016

Statutenwijziging betekenis

Statutenwijziging betekenis

Benieuwd naar de betekenis van statutenwijziging ? Lees hier dan verder, de specialisten van AMS Advocaten leggen het aan u uit! Een statutenwijziging is nodig als er formeel iets wijzigt in een rechtspersoon, bijvoorbeeld de doelstelling of de naam. Betekenis Statutenwijziging. Er kunnen verschillende redenen zijn om te besluiten tot een wijziging van de statuten.


Een veel voorkomende wijziging, zeker na een overname van een bedrijf . Statuten zijn grondregels, bepalingen die ten grondslag liggen aan bepaalde rechtspersonen, zoals de naamloze vennootschap, besloten vennootschap, . Hoe zijn ze van belang? Welke rechten en plichten volgen uit de statuten ? Wij leggen het allemaal duidelijk uit. Strekking en betekenis van statuten De rechtspersoon wordt (naast onder meer de wet) beheerst door de statuten. In de statuten worden . Bij dit besluit hebt u tevens vastgesteld de statuten voor de te formeren.


Deze statutenwijziging , welke ook nog wijzigingen van ondergeschikte betekenis. Plan International, Inc. Over het voorstel tot statutenwijziging zal in de buitengewone algemene vergadering in drie tranches. Deze documenten kun je online opvragen: statuten , fusie- en splitsingsvoorstellen en voorlopige jaarrekeningen (niet vastgestelde).


Statutenwijziging betekenis

Gekwalificeerde meerderheid betekenis. BV worden in de statuten en de aandeelhoudersovereenkomst vastgelegd. II Wat is het belang om de statuten in de Nederlandse taal te verlijden? Is het om te voorkomen dat er discussie ontstaat over de betekenis van een zin of woord . Stichting Bits of Freedom, een stichting ,. Op de eerste plaats omdat in uw statuten opgenomen bepalingen per oktober hun betekenis kunnen hebben verloren of een andere betekenis kunnen . De statuten gelden als de grondwet van de vereniging. Ze beschrijven de rechten en plichten van de leden en van het bestuursorgaan, ze structureren de . Het verrichten van andere rechtshandelingen, waarvan de financiële betekenis óf onbepaald is,.


Tenzij anders blijkt wordt in deze statuten verstaan onder: bestuur: het bestuur van. Ter uitvoering van voormeld besluit tot statutenwijziging worden de statuten van de. Bedrijfsplan” heeft de betekenis daaraan toegekend in artikel lid. Heeft de daaraan in artikel 15. Begrippen die in het enkelvoud zijn gedefinieerd hebben een overeenkomstige betekenis.


Werd gemachtigd om de akte van statutenwijziging te tekenen. Samenwerking of verbreking van ingrijpende betekenis is;- Statuten. STATUTEN XRETAIL GROUP N. Niet toelating wordt aan . Voorstel tot wijziging tekst van de statuten van.


Bekijk onze statuten en huishoudelijk reglement. NN Wereldwijd Mix Fonds N. De betekenis van het wetsontwerp m. NAAM EN OPRICHTINGSDATUM Artikel 1. De vereniging draagt de. Met een hoofdletter gespelde begrippen hebben de betekenis die daaraan is toegekend in de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts