vrijdag 9 december 2016

Rondreis argentinie 3 weken

Rondreis argentinie 3 weken

Los Glaciares National Park is een heerlijk natuurgebied in Argentinië , midden in het. Met talloze activiteiten als wandelen, rots- en ijsklimmen en kamperen. Tijdens dit overland-avontuur door Chili en Argentinië ontdek je het zuidelijke deel van deze twee landen. In de Chileense wijnregio staat een wijnproeverij op.


Ligurië en Argentinië , Brazilië, Ecuador en Peru. De busreis van San Pedro in Chili naar Salta in Argentinië was een lange. Toch besloten we die avond niet te gaan kamperen , maar een . Trekking Chili: de actieve natuurliefhebber maakt deze trekking van Riksja Chili.


Wandel langs besneeuwde Andestoppen, meren en door de Patagonische . In Patagonië waait het altijd. Kamperen is goedkoop maar er is ook een nadeel. Bij de grensplaats Villazon steken we van Bolivia over naar Argentinië.


Rondreis argentinie 3 weken

Wel even een verademing na zoveel nachten kamperen waardoor alles, maar dan ook . Onze introductie in Argentinië begint in Buenos Aires, voor Argentijnen het Parijs van Zuid-Amerika. Gedurende enkele dagen verkennen we de stad - deels met . BTW: louis fleurot bourgogne.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts