donderdag 15 december 2016

Kapvergunning dordrecht

In Dordrecht staan veel bomen en daar zorgen we goed voor. Zo mogen bomen niet zomaar gekapt worden. Hiervoor is soms een kapvergunning nodig.


Woonachtig in Dordrecht en wil je alles weten over het kappen van een boom. Het kappen van bomen in Dordrecht is niet altijd toegestaan. Benieuwd of jouw buurman wel een kapvergunning heeft aangevraagd voor die. Bekijk alle vergunningen en andere bekendmakingen die voor Dordrecht zijn . Meer informatie omtrent kapvergunning Dordrecht opvragen?


De Biesbosch Gijsbers Groep is uw hoveniersbedrijf voor het deskundig kappen . Als uw kapvergunning is afgegeven dan kunt u bij ons de informatie aan leveren. Wij zijn veel werkzaam in de volgende gebieden en omgeving: - Dordrecht. De stichting heeft bezwaar gemaakt tegen de kapvergunning voor vijf oude wilgen op het bouwterrein naast Villa Augustus in Dordrecht , waar . Om het bomenbestand in de stad beter te beschermen moet er een . Moet een gezonde boom, die al veel geschiedenis van Dordrecht overleefd heeft.


Dordt Centraal met afgifte van een kapvergunning. De laatste vergunningen en bekendmakingen over de Gemeente Dordrecht , gepubliceerd door lokale en regionale overheidsinstanties. Loverstraat worden vandaag en morgen nog gekapt. Gisteren is de kap begonnen, nadat de gemeente de kapvergunning verleende. Kapvergunning “Vijf Wilgen” nog niet rond.


Het kan zijn dat u voor het kappen van de bomen een kapvergunning nodig heeft, dit kunt u bekijken op omgevingsloket. Boomverzorging Dordrecht. Dat was koren op de molen van buurtbewoners, die zich verzetten tegen het . De gemeente verzuimde echter de kapvergunning te publiceren. Voor een kapvergunning zijn geen leges verschuldigd. Voor het kappen van een boom heeft u soms een vergunning nodig.


U kunt deze aanvragen bij uw gemeente. Lees meer over deze omgevingsvergunning. De kapvergunning is een omgevingsvergunning. Net als in Dordrecht bijvoorbeel waar dit nog steeds zo is.


Hartelijke felicitaties aan Timo en zijn team namens de gemeente Dordrecht en het. Op april is de aanvraag van deze kapvergunning gepubliceerd in . Het gemeentelijke reglement hierover werd recent aangepast. Heeft u een kapvergunning nodig om uw bomen te laten kapen verwijderen ? Op de gemeente site onder bomenverordening kunt u alles zelf lezen betreft het . Dit alleen omdat hij voor de eigenaar overlast zou geven door blaadjes en vogelpoep. Helaas was er geen kapvergunning nodig, hij was . Aanvankelijk was een kapvergunning verleen maar na veel protesten werd die teruggedraaid en had de gemeente het idee dat met een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts