dinsdag 6 februari 2018

Europese commissie zomertijd

Europese commissie zomertijd

Het verzetten van de klok stopt, als het aan de EU ligt. Dat was gebaseerd op een peiling onder 6 . Voorzitter Jean-Claude Juncker wilde er volgend jaar van af. Europarlementsleden van de transportcommissie hebben de afschaffing van de halfjaarlijkse switch tussen zomer - en wintertijd goedgekeurd. Het is nog niet duidelijk of Nederland de zomertijd en wintertijd houdt. Zomertijd of wintertijd?


Buitenland Lidstaten EU moeten uiterlijk in maart voor zomer - of wintertijd kiezen. Om te beginnen: zomertijd en wintertijd bestaan eigenlijk niet. Sommige lidstaten verkiezen zomertijd , sommige wintertij en nog. Wat blijkt: Nederlanders hebben . Ieder land mag nu zelf . Juncker betreft gaat Europa leven volgens de huidige zomertijd.


De mensen willen het, wij doen het. De winter en zomertijd zijn wellicht binnenkort verleden tijd. Volgend weekend is het weer tijd om de klok te verzetten.


Europese commissie zomertijd

Ook zei ze dat nooit is aangetoond dat de invoering van zomertijd. Het liefste ziet Toine Schoutens dat de zomer - en wintertijd volledig. Een meerderheid van het Europees Parlement wil dat er dan een einde . Als we permanent op zomertijd over zouden schakelen. Maar een beslissing is nog . En de zomertijd is het haasje.


Geen middel wordt geschuwd in de strijd tegen de barbecue, het . In de transportcommissie van het Europees parlement wordt straks gestemd over de afschaffing van het wisselende zomer - en winteruur. EU-burgers mogen zegje doen over zomertijd. Het einde van de zomertijd. Als het wintertijd wordt gaat de klok . Het halfjaarlijkse klokverzetten is net geweest. Het Europees Parlement vraagt een grondig onderzoek naar de.


Europese commissie zomertijd

Alleen die aankondiging heeft al voor veel commotie . Commissie de richtlijn over de zomertijd zou aanpassen en . De zomertijd kwam er door de Duitsers. Dit weekeinde gaat de klok verplicht weer een uur achteruit. Nu uit een enquête blijkt dat een. Een overgrote meerderheid van de Europeanen wil af van de zomertijd. Het afschaffen van het systeem van zomer - en wintertijd heeft louter.


Komend weekend gaat de zomertijd weer in en als het aan een Nederlandse belangengroep ligt, gebeurt dat voor het laatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts