dinsdag 27 februari 2018

Verloren voorwerpen antwerpen centraal

U vraagt een paspoort persoonlijk aan bij uw gemeente. U kunt daarvoor een afspraak maken of u komt lang op vrije inloop. Na ongeveer een week kunt u uw.


Voor het aanvragen van een paspoort komt u zelf naar het gemeentehuis. Maak hiervoor een afspraak.

Dan kun je een paspoort of ID-kaart aanvragen aan de balie van het Inwonersplein, Stadhuisplein 10. Hiervoor maak je online een afspraak paspoort. U kunt uw paspoort aanvragen bij de gemeente waarin u woont.


Wilt u een paspoort aanvragen voor uw minderjarige kind ? Let op: het aanvragen van een paspoort of identiteitskaart kan alléén op afspraak ! Reisdocument aanvragen. Met kinderen reizen naar het buitenland.

Met een paspoort kunt u zich identificeren en reizen. Een paspoort vraagt u persoonlijk op afspraak aan bij de gemeente. Dit geldt ook voor kinderen.


Paspoort of identiteitskaart aanvragen , jonger dan jaar. Kosten vanaf jaar: paspoort € 105 ID-kaart € 755. U moet altijd een nieuw document aanvragen. De aanvraag voor een paspoort kunt u online starten of aan het loket. De persoon voor wie het paspoort is, dus ook uw kind.


Als ouders of gezaghebbenden een paspoort aanvragen voor hun kind , moet het kind daarbij aanwezig zijn. Origineel legitimatiebewijs van (beide) ouder(s) of . Van maandag tot en met vrijdag tussen 9. Ook kinderen moeten zelf komen bij het aanvragen en . U heeft een paspoort of identiteitskaart nodig als u naar het buitenland gaat. Als u een paspoort wilt aanvragen voor uw kind , moet uw kind bij de afspraak aanwezig zijn. Tot het kind jaar is, moeten de ouders of voogden toestemming.


U kunt een paspoort op afspraak aanvragen in de stadswinkel.

Het kind zelf moet meekomen bij het aanvragen én ophalen. Na werkdagen kunt u uw. Vraag een paspoort aan bij de gemeente Vlaardingen als u hier staat. U wilt een paspoort aanvragen of vernieuwen.


Daarvoor kunt u een afspraak. Voor een paspoortaanvraag komt u persoonlijk naar het stadhuis. Kinderen moeten zowel bij . Dan moet het kind bij het aanvragen en ophalen aanwezig zijn. Voor de aanvraag van een paspoort moet u een afspraak maken.


Aanvragen op afspraak (in de ochtend is het niet nodig een afspraak van alle personen (meestal beide ouders) die het gezag over het kind hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts