maandag 12 februari 2018

Werkblad ei

Werkblad ei

Werkbladen leren lezen met de letter ei voor groep 3. Leren lezen - letter ei. Woorden met - ei - moet je dus onthouden, het zijn namelijk weetwoorden. Oefen met dit werkblad het schrijven van woorden met een - ei.


Tip: oefen ook met het . Dat kun je niet horen, want de klanken klinken hetzelfde!

Met dit werkblad oefen je woorden . Oefen via een schriftelijk opdracht het ei -lied en de bijhorende woorden in. Dit ei -lied sluit aan bij de methode Tijd voor Taal . Je moet dingen doen: - Zet op de stippen in het woord: ei of ij. Schrijf het hele woord onderaan in de goede kolom. Weet je niet zeker hoe je een woord spelt, . Op you tube staat een rap met ei woorden.


Dit werkblad en nog veel meer in de categorie spelling - ij en ei kun je downloaden op de website van Juf Milou.

Werkblad ei

In dit bundeltje staan enkele lesideeën en werkbladen. In de omgeving van huize Radeske is een leg- en vetkippenbedrijf, maar deze kunnen niet . Groep - oefening ( ei ) Y. Hoeveel eieren heeft de vogel gelegd? Tel en trek een lijn naar het juiste getal.


Use this game to practice the use of arrays in solving basic multiplication facts. This works great as an independent center and to reinforce the concept. Vervolgactiviteit poster maken en criteria posters beoordelen. Type materiaal: Gesloten opdracht. Leeftijd : Van jaar tot en met jaar.


De kinderen kunnen schrijfpatronen oefenen op dit werkblad. Kopieer voor alle kinderen op stevig papier het tangram- ei. Speel de quiz op het digibord of lees de vragen op werkblad voor. Vul de pot met gekookt heet water en leg het ei erin, wat gebeurt er? Lees onderstaande tekst en het werkblad voor kinderen door.


Huiswerkweb -taal heeft ook een werkblad met deze categorieën. Het gekookte ei kan niet zomaar door de kleine opening van een fles.

Werkblad ei

Kun jij een gekookt ei toch in een fles krijgen? Oefening Vul de ei -woorden op de goede plek in. Wat staat er onder de pijl? Ze vullen bij elk woord de juiste tweeklank aan.


Nadien rubriceren ze de . Rompompom werkbladen voor groep en 2. De leerlingen weten dieren als vogels, reptielen, insecten en slakken eieren leggen voor de. Deze les is extra leuk met Pasen. Proefjes thema: eieren. Als je het werkblad voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts