vrijdag 9 februari 2018

Thuis seizoen 23

Thuis seizoen 23

Asynchronous Digital Subscriber Line. Breedbandtechnologie, ontwikkeld door Alcatel, om digitale gegevens tegen zeer hoge snelheid uit te . Op het gebied van internettoegang heeft u verschillende mogelijkheden. Wanneer u kiest voor internet via koperkabel heeft u de volgende xDSl opties: ADSL , . Wat ik wil vragen is of er meer mensen zijn met het volgende. ADSL Extra abonnement is 20Mb/s (16Mb/s in de praktijk). Sluit de ADSL splitter aan op het telefooncontact voor je iets anders aansluit op het telefooncontact.


Bij de meeste modems wordt er standaard een ADSL splitter. Providers die ADSL -abonnementen verkopen hebben de afgelopen jaren flink wat klanten verloren, de coax-kabel geniet in beduidend meer . Belgacom is volop bezig om het netwerk uit te breiden van adsl naar vdsl omwille van de bandbreedte op het inter-net, hierdoor zou men . Wat zijn de prestaties van uw zakelijk internet? Kies voor stabiele en hoogwaardige verbinding met onze glasvezel, adsl of vdsl oplossing.


Op zoek naar een draadloos ADSL modem? Annex A, Annex B, wat is dat nou weer? Lees dan nu alles over draadloze modems voor ADSL.


Thuis seizoen 23

Wil je zorgeloos mailen, surfen, online bankieren en soms een wat groter bestand versturen? Dan zijn onze standaard ADSL verbindingen voldoende voor jou .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts