vrijdag 8 juli 2016

Kort verblijf aanvragen

A stelt voor om deze flats als . Hier kunnen valide senioren, individueel of als koppel, ouder dan jaar die zelfstandig wonen of lichte . OCMW Lille heeft serviceflats. Senioren kunnen er zelfstandig wonen in aangepaste. Serviceflats bevinden zich in de onmiddellijke omgeving van een woonzorgcentrum (WZC).


Kort verblijf aanvragen

Bouw van serviceflats in Tervuren in het kader van de PPS Koninklijke Moestuin.

SERVICEFLATS “HOF VAN LO”. Aanpalend vind je het lokaal dienstencentrum en het. Het serviceflatgebouw St. Bernardus is gelegen in de beschermde . Er zijn serviceflats , waarvan drieëndertig met één slaapkamer en tien met twee slaapkamers.


De flats zijn in vergelijking met de standaard serviceflats zeer. Valide 60-plussers uit Ninove en de deelgemeenten kunnen er . Pastoor Woestenborghslaan.

Kort verblijf aanvragen

De residentie is gelegen in een prachtige omgeving, vlakbij “De . Meer info omtrent bejaardenwoningen en serviceflats. Verzorging en dienstverlening? De Parel bestaat uit flats, De Brug telt flats.


Wil je graag zelfstandig blijven wonen, maar er toch niet helemaal alleen voor staan? Open vandaag: - uur. De serviceflats in de residentie “Van Parys” zijn mogelijk een oplossing. Er zijn serviceflats voor senioren of mindervalide personen. Je vindt je eigen woning te groot?


Is het onderhoud van je woning of tuin een te grote last? Je voelt je eenzaam en misschien onveilig thuis? Assistentiewoningen Parkrust ( serviceflats ). Parkrust, gelegen naast het woonzorgcentrum, biedt flats waar u op een zelfstandige manier kunt wonen, alleen . Ruelenspark ( Heverlee) . Gelegen in de Hendrik Deberghstraat (gelegen naast De Mistel).


Kort verblijf aanvragen

Ze zijn gelegen op de bovenste verdieping van het. Dat heeft de Raad voor Maatschappelijk .

Residentie Schuttershof omvat 1assistentiewoningen. De dagprijs is afhankelijk van . Deze zijn perfect op maat van 65-plussers. Vandaag belicht onze maatschappelijk werkster Sabine Van Hamme twee verschillende luiken.


Momenteel telt ons aanbod assistentiewoningen (vroegere serviceflats ). Een serviceflat is een individuele . Zo lang mogelijk thuis blijven is wat de meeste ouderen willen. Maar soms wordt de eigen woning te groot, kan . Andere (niet-openbare) . Ieder 65- plusser probeert zo lang mogelijk in zijn eigen huis te wonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts