woensdag 27 juli 2016

Welke nummers niet opnemen

Vragen naar je bankrekening, weten je postcode en huisnummer. Welke nummers moet je niet opnemen. Oplichter op marktplaats. Vraagt om kopie van je . De telefoon opnemen kan altijd.

Staat het nummer waardoor jij bent gebeld er nog niet bij? Laat hieronder weten vanaf welk nummer je werd gebeld en wat de beller jou heeft verteld. Consumentenbond waarschuwt voor . Het advies luidt: niet opnemen of direct ophangen.


Voor welke nummer moet je uitkijken? De nummers die mensen . Wat kun je dan het beste doen en vooral, wat niet ?

Welke nummers niet opnemen

Maar soms krijg je een telefoontje van een nummer dat je niet kent. Maar er is een nummer dat je nooit moet opnemen. Dit moet je doen als je gebeld . Nationale politiewaarschuwing over dit telefoonnummer, NIET . Het nummer uit Madagaskar dat vandaag bij duizenden Nederlands in het schermpje. Niet opnemen en zeker niet terugbellen is het advies.


Een onbekend nummer opzoeken doe je met deze eenvoudige tips. Na weigeren of niet opnemen wordt er direct een tweede maal. Dat de nummers niet te achterhalen zijn is tot daar aan toe, maar welk doel . Eerst kreeg ik de vraag bij welke internet provider ik zat.


Welke nummers niet opnemen

Het is soms erg vervelend dat mensen almaar niet opnemen als het . Wanneer u gebeld wordt door dit nummer moet u niet opnemen , maar wegdrukken. U kunt het telefoonnummer blokkeren door in het logbestand van uw . Bel dan zeker niet terug! Anders kom je terecht op een .

Als u een vast telefoonnummer hebt dat niet privé is, dan kan iedereen uw telefoonnummer op het internet. Kent u het nummer , maar weet u niet wie het is ? Eigenlijk had ik niet moeten opnemen , maar reageerde uiteindelijk. Als dat bewijs vormt, voor welke overeenkomst dan ook, deugt de colportagewet niet.


Vervelend voor ons, want ons systeem herkende die nummers niet en. Als dat nummer weer belt, dan staat er vanzelf Niet Opnemen in het scherm. Wanneer mensen opnemen of het nummer terug bellen dan stijgt hun.


Op de volgende pagina staan nog wat telefoonnummers welke je NIET mag opnemen. Vaak zijn we te laat met opnemen , en als we op tijd zijn horen we niks aan de. Word jij ook wel eens gebeld door een onbekend nummer ? Gebeld door een buitenlands nummer dat je niet kent? Inkomende gesprekken uit het buitenland kun je ook gewoon opnemen. Als je terugbelt, kost het je namelijk flink wat geld omdat er fraudeurs met die nummers actief zijn.


Die waarschuwing doen de Fraudehelpsdesk . De meeste providers waarschuwen op hun website voor dit soort belletjes en leggen uit wat je het beste kunt doen: niet opnemen en niet. Algemeen advies: Neem vreemde nummers niet op en bel ze zeker niet terug. Terugbellen kost gel opnemen meestal niet , maar is geen garantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts