dinsdag 5 juli 2016

Touring reisbijstand

Kies jouw ideale formule! Rij zonder zorgen dankzij onze snelle pechbijstand. Een tijdelijke reisverzekering voor de exacte duur van je reis.


Ideaal wanneer je in duo reist en slechts één keer per jaar op vakantie gaat. In een wereld met zoveel mogelijkheden kan er helaas ook veel mis gaan. Het is daarom verstandig om je goed te verzekeren.

Touring reisbijstand

Een pechverhelping voor uw auto in het buitenland. Bescherm uzelf, uw familie en uw auto. Ontdek deze zeer complete reisverzekering. Ga zonder zorgen op vakantie met een reisbijstand voor het hele gezin bij ziekte.


Wereldwijde reisbijstand voor je gezin met dekking van medische kosten tot . Weigert uw auto te starten? Hebt u medische hulp of rechtsbijstand nodig in het buitenland? De bijstandsverzekering DVV Assistance komt tussen!

Belgen met een probleem in . De reisbijstand dekt alle kosten, maar voor de mensen die geen verzekering hebben is . Een Belg op de twee vertrekt op vakantie zonder reisbijstand. Dat blijkt uit een onderzoek van Touring. Heb je de pech gehospitaliseerd te worden tijdens je verblijf in het buitenland ? Reis met een gerust gemoed in België en in het buitenland!


Touring reisbijstand

Sluit een Belfius Assistance af en geniet de beste reisbijstand en pechverhelping, de hele jaar door. Reisbijstand , vervoer van geblokkeerde voertuig, annulatieverzekering,. Dit bedrag kan u later terugvorderen door het geldige ticketbewijs . Vergelijk de prijs en de kwaliteit met Test Aankoop Verzekeringen en vertrek zorgeloos op reis. Dus maakt het niet uit of je jouw reisbijstand boekt via je reisbureau of . Kiezen voor een aangepaste Touring-oplossing, dat is instant gemoedsrust…. Goed beschermd zijn… dat betekent zonder stress door het leven gaan en je kunnen concentreren op de dingen die er echt toe doen.


Wij sloten een reisbijstand explore af bij Touring. Er wordt duidelijke promotie gemaakt met als tekst: “Geen beperking op de leeftijd van je voertuig Ook . Touring reisbijstand is de oplossing voor al uw. Autopech binnen de minuten opgelost. Je kan ook uitbreiden .

KONINKLIJKE TOURING CLUB VAN BELGIË. Bijna klaar voor een vakantie vol sneeuwpret? Vertrek zorgeloos dankzij onze reisbijstand op maat van de wintersporter . Waver gevestigde bureau creaxial. De resultaten zijn op zijn minst . Medische en technische bijstand .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts