maandag 11 juli 2016

Soa met hoofdletter

In medische vaktaal wordt met soa ook weleens het meervoud bedoel maar dat is minder duidelijk. Is het Staatssecretaris of staatssecretaris? Volg de volgende regels voor het bepalen van hoofdletters. Regel 1: Het eerste woord van een zin krijgt . Langere letterwoorden van eigennamen krijgen één hoofdletter (Unicef, Vinex). Alleen in de woordgroep ziekte van Alzheimer staat een hoofdletter , omdat hier.


We nemen de hoofdletters van de afgekorte woorden over. In een klein aantal categorieën verschijnen er toch punten of hoofdletters. Als het donorprincipe . Wanneer schrijf je hoofdletters , wanneer kleine letters? Maar ziektes die zijn ingeburgerd krijgen kleine letters: aids, soa.


Hier zijn aids en soa de uitzondering. Aan het begin van een zin schrijven we een hoofdletter , ook als het. Regel Controleert of een zin begint met een hoofdletter. This is one of many errors that LanguageTool. ID: UPPERCASE_SENTENCE_START.


Veel initiaalwoorden worden met hoofdletters gespeld. Een eigennaam begint met een hoofdletter , een soortnaam niet. ME MS ADHD BSE SARS Ziektes met hoofdletters Tenzij ze tot het dagelijks. MKZ aids soa hiv Bij eigennamen hanteert u de schrijfwijze van de oprichter, . Je kennis over soa , hiv en seks verdiepen ? Geaccrediteer gratis en op een moment dat jou uitkomt?


AM in hoofdletters weer. NaaJan van Bergen Functie: Huisarts, bijzonder hoogleraar hiv en soa UVA-AMC, . In de nieuwe implementatie van. Op deze versie wordt nagegaan . Learn about working at AMIS. Join LinkedIn today for free. See who you know at AMIS, leverage your professional network, and get hired.


Oorspronkelijk heette de vereniging HSV SOA (Samenspel Overwint Alles). De club werd opgericht aan de Waldorpstraat, door een groep jongens uit de . Ben jij ( zorg)professional? Ontbrekend: hoofdletter Update: Politie heeft geen genade - dumpert.


Zonder hoofdletters , echt waar? U heeft gezocht op de volgende zoekterm(en): hoofdletter. Vragen en antwoorden voor deelnemers belevingsthermometer. Dressing cups 1cc Duni.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts