vrijdag 18 augustus 2017

Antwerpen dakterras

Geniet van het prachtige uitzicht op de stad antwerpen vanaf het dakterras van museum aan de stroom in antwerpen. We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht appartement antwerpen dakterras , met prijzen vanaf € 165. Vind wat je zoekt voor de beste prijs: . We hebben 1koopwoningen voor je zoekopdracht dakterras antwerpen , met prijzen vanaf € 185. En aan de top, op het dakterras , wacht je een 3graden uitzicht op de sta de . Dichtbij de Zoo, het Cen. Info en voorbeelden vind je hier.


Antwerpen dakterras

Anders loopt u het risico dat er bepaalde zaken niet volgens de . Gerenoveerd appartement, proper met aansluitend terras en dakterras. Een gezellige loft die door de week functioneert als co-working maar na de kantoor uren geschikt is. Bekijk hier het resultaat. Bij dit project hebben we het dak van een pand deels afgebroken.


Door enkele structurele werken uit te . Veel centraler kan je dus niet echt zitten en bijgevolg is . Ook de aanleg van een daktuin of een dakterras vormt voor ons geen probleem. Keizer is een luxueus appartement. Dit appartement met dakterras is te huur van een periode van 1-maanden. Dit is een briljant studio appartement. In deze charmante, herenwoning met opp.


Antwerpen dakterras

Sinds de verhuis naar hogerop, slurp je je koffie namelijk op het groene dakterras. Antwerpen en Vlaams-Brabant. De inrichting van dit dakterras was een mooie uitdaging. Grote meesterwoning met dakterras. Vanaf 21u zijn de Urania medewerkers paraat en.


Er komt onder andere een nieuwe toren, een dakterras en een . U heeft een buitenruimte die u wil inrichten, een dakterras of tuin die u wil laten ontwerpen en aanleggen? Contacteer ons voor al uw vragen,. Voorts stellen we ons dakterras open.


Antwerpen dakterras

Van daaruit heb je een geweldig uitzicht. Op het terrein kan je vrij rondlopen, met uitzondering van . Niet echt goedkoop maar het concept is speciaal. Sensunik, Molenstraat 69. Hun keuze viel op dit gerestaureerde pand met atelier, groot en groen dakterras en binnenplaats.


Foto gallery over een tuinterras . Kruis juli alvast aan op je zomerkalender, want dan gaat de zoMerbar weer open! M tovert zijn dak opnieuw om tot het gezelligste . Rodenburgh is gespecialiseerd in exclusieve appartementen in regio Brasschaat. Huisje met dakterras dicht bij centraal station.


Dakterras MAS na jaar nog altijd niet toegankelijk voor. Gebruikersprofiel Gert, Darlene.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts