maandag 28 augustus 2017

Omgevingsloket

Omgevingsloket

Vraag je omgevingsvergunning aan via het omgevingsloket. Deze pagina niet meer tonen voor omgevingsloket. Online vergunningaanvraag en melding.


Snel en digitaal een vergunning aanvragen of melding doen, bijvoorbeeld voor een nieuwe dakkapel, een nieuw. Als u een nieuwe woning wilt bouwen of aan of rond uw woning een nieuwe constructie . Zo kan iedereen informatie over de .

Zowel voor zuiver stedenbouwkundige, zuiver milieutechnische als gemengde projecten moet je een omgevingsvergunning aanvragen. Zowel particulieren (met DigiD) als ondernemers (met e- Herkenning) . Je dient je aanvraag voor een omgevingsvergunning in bij het omgevingsloket. Je kan hier eveneens je lopende aanvraag opvolgen. Het omgevingsloket werkt.


Gaat u bouwen, verbouwen of slopen? Wilt u een boom kappen ? Of wilt u tijdelijk een steiger op de .

Elke burger of architect kan een stedenbouwkundige aanvraag of melding indienen via het omgevingsloket. De digitaal ingediende aanvragen die in openbaar . Wie wil bouwen of verbouwen of anderzins iets aan zijn omgeving wil veranderen heeft vaak een vergunning nodig. Bijvoorbeeld voor het . Een omgevingsvergunning aanvragen kan via het omgevingsloket van de Vlaamse overheid. Via het omgevingsloket kan je je aanvraag altijd raadplegen en . Heeft u vragen en kunt u het antwoord niet op onze website vinden? Neem dan contact op met het omgevingsloket.


Wij beantwoorden de vragen zelf of zorgen . Meer info over de omgevingsvergunning vind je op het omgevingsloket van de Vlaamse overheid. Op deze website vind je o. Indien u vergunningplichtig bent kunt u via deze website het aanvraagformulier samenstellen en . Voor het aanvragen van een watervergunning of maatwerk krijgt u een verwijzing naar het omgevingsloket. Dan moet u misschien een omgevingsvergunning aanvragen. Waarvoor kan je bij ons terecht?


In het omgevingsloket kunt u digitaal een aanvraag of melding doen voor omgevingsvergunningen en watervergunningen. Om in te loggen hebt u een elektronische identiteitskaart (eID), . De gemeente Laarbeek kan ondernemers van dienst zijn als het gaat om ruimtebehoefte, inrichting openbare ruimte, planologische .

U kunt er ook een vergunningencheck . Dit geldt voor particulieren en bedrijven. De snelinvoer kan u niet gebruiken voor werken:. Wie wil bouwen, verbouwen of anderszins iets aan zijn omgeving wil veranderen heeft mogelijk een omgevingsvergunning nodig.


Omgevingsloket

Omgevingsdienst Rivierenland (ODR) . Contactgegevens dienst. Zo wordt duidelijk of u een vergunning nodig heeft, een melding moet doen, of geen vergunning . Bij vragen over het opstellen en indienen van een aanvraag in het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts