dinsdag 15 augustus 2017

Lidgeld abvv 2019

Je betaalt lidgeld en krijgt hierdoor toegang tot allerlei voordelen. Je overweegt om lid te worden bij het ABVV Oost-Vlaanderen? Bovendien krijg je in vele bedrijven via de syndicale premie je lidgeld gedeeltelijk terugbetaald. Als lid van het ABVV kan je genieten van onze dienstverlening die wij op verschillende terreinen. Ontdek dan snel alle diensten en voordelen voor leden van ABVV -regio Antwerpen.


Je bent lid van ABVV -regio Antwerpen en je wenst een wijziging door te geven. De dienst lidmaatschap registreert de persoonsgegevens van onze leden en organiseert de inning van de lidgelden. Om de twee jaar worden de lidgelden herzien in functie van de. Global Strike For Future III: Our House is on Fire.


Infodag Sint-Jansteen: pensioenen voor grensarbeiders. Als werkend lid betaal je 1euro lidgeld. Ben je invalide, ziek, gepensioneerd of op SWT? Dan zijn er speciale bedragen voor je vastgelegd op provinciaal . Uitbetaling van de werkloosheidsuitkeringen door de werkloosheidsdienst van het ABVV.


Statutaire vergoeding in geval van staking. In veel bedrijven krijg je via de syndicale premie je lidgeld volledig of. Je kan dit lidgeld maandelijks (of driemaandelijks, …) overschrijven, maar het is veel praktischer om een domiciliëring te gebruiken. Dankzij een domiciliëring . Het maandelijks lidgeld aan de vakbond is in principe een aftrekbare beroepsuitgave. Bij een eventuele staking krijg je ook stakersgeld.


Jaarlijks krijgen wij 100€ terug van ons lidgeld. Dus op zich kost dit niet veel op jaarbasis. Heb je vragen over je lidgeld of wil je jouw gegevens wijzigen?


Afhankelijk van uw situatie zijn volgende maandelijkse lidgelden van toepassing: Alle betaalde lidgelden worden door ons geregistreerd. Studietoelagen-en-het- groeipakket 3A-wat-moet-je-. ABVV Metaal West-Vlaanderen verdedigt de belangen van de werknemers tewerkgesteld in bedrijven die producten maken van metaal of kunststoffen, die . Bij ABVV Oost-Vlaanderen betaalt u lidgeld om te kunnen beroep doen op alle diensten en centrales. Het bedrag dat u betaalt hangt af van uw persoonlijke . Zit momenteel bij ACV maar ben benieuwd over ABVV.


Alleen vind ik het nogal onnozel om een abvv kantoor binne te stappen en te vragen . Verschillende mutualiteiten zorgen voor een financiële tussenkomst wanneer u een lidmaatschap bij een sportaanbieder afsluit. Via onderstaande links vindt u . Dit is een uitgave van Magik? Het ABVV is ingedeeld in verschillende centrales. BTB - ABVV vraagt om een links en sociaal beleid. Het lidgeld is afhankelijk van de.


Dienst inning lidgeld , onthaal en lidmaatschap. Neem gerust een kijkje op onderstaande linken: ​. U kunt uw ABVV lidmaatschap op elk moment opzeggen. ACLVB, de christelijke vakbond ACV, en de socialistische vakbond ABVV.


Je moet lidgeld betalen om je aan te sluiten en van hun dienstverlening te genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts