maandag 27 februari 2017

Stedenbouwkundige vergunning antwerpen

Uw onderneming bouwt of verbouwt in stad Antwerpen ? Dan heeft u een stedenbouwkundige vergunning nodig. Dien hier uw bouwaanvraag in. Stedenbouwkundige vraag? Voor vragen over stedenbouwkundige , milieu- en andere vergunningen kan u terecht bij de afdeling vergunningen van stadsontwikkeling.


Stedenbouwkundige vergunning antwerpen

Samen zoeken we naar een constructieve, kwaliteitsvolle en leefbare stedenbouwkundige oplossing.

Onze architecten verlenen je gratis advies, wat een vlotte . Deze vervangt de milieuvergunning, de stedenbouwkundige vergunning en de . Omgevingsberoepen: de provincie Antwerpen behandelt omgevingsberoepen. De omgevingsvergunning verenigt de milieu- en stedenbouwkundige. Op deze webpagina vindt u contactinfo van de bevoegde diensten tot wie u zich met al uw vragen in verband met uw stedenbouwkundige vergunning voor een . Bijkomende subsidie voor digitalisering omgevingsvergunning. Alle studentenpanden in Antwerpen worden gecontroleerd op woonkwaliteit en brandveilighei maar daarnaast moet er ook een bouwvergunning zijn voor alle.


Ontdek nieuwe luxeappartementen met uitzicht op water in Antwerpen. Residentie Binnenvaert toont hoe comfortabel het leven in Antwerpen kan zijn, met veel.

In elk geval kan het Hof van Beroep te Antwerpen niet gevolgd worden waar het. Werd de stedenbouwkundige vergunning voor uw bedrijf geweigerd door de stad of de gemeente? U kunt dan in beroep gaan bij de deputatie . College van burgemeester en schepenen verleent een stedenbouwkundige vergunning.


Het hof van beroep te Antwerpen kent in recente rechtspraak de aftrek van de. Samenwerkingsmodel in de groep stad Antwerpen. Nationalestraat Antwerpen. Jordaenskaai Antwerpen. Grote Markt Antwerpen , met.


De volgende aanvraag tot stedenbouwkundige vergunning oud . Het is sinds deze maand mogelijk om digitaal een stedenbouwkundige vergunning aan te vragen. Na de aanvraag kan het dossier ook online . Het Antwerpse schepencollege organiseert daarom een uitzonderlijke . RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN Schorsing van de tenuitvoerlegging van de stedenbouwkundige vergunning voor het bouwen . Voor het bouwen, afbreken, herbouwen en verbouwen van een constructie hebt u een stedenbouwkundige vergunning nodig. Die vergunning wordt afgeleverd . De provincie Antwerpen is van mening dat de groothandelszaken vooral.


Stedenbouwkundige vergunning antwerpen

We hebben het bezwaar tegen de stedenbouwkundige vergunning.

Stedenbouwkundige vergunning antwerpen

De Antwerpse Deputatie heeft vandaag de stedenbouwkundige vergunning van de NV Sus Campiniae unaniem goedgekeurd. De welstandscommissie geeft advies wanneer een stedenbouwkundige vergunning wordt aangevraagd voor een architectuurproject. De commissie buigt zich . Kronenburgstraat bus Antwerpen , ontvangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts