dinsdag 28 februari 2017

Geldigheid paspoort zweden

Een geldig paspoort of een geldige Nederlandse identiteitskaart is vereist. Voor Zweden is geen visum nodig. Reizen met minderjarige kinderen. Zorg dat u een identiteitsbewijs of een paspoort bij zich heeft als u naar deze landen reist.


Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zweden en Zwitserland. Schengenland moet u een geldig identiteitsbewijs of paspoort. Check hier meer informatie.


Een paspoort dient nog maanden na terugkomst in Nederland geldig te zijn. De belangrijkste praktische vragen voor Zweden op een rij. Dan moet u een paspoort gebruiken. Hoe zijn de (draadloze) . Inwoners van alle landen dienen over een geldig paspoort te beschikken. Enige uitzondering zijn ingezetenen van de volgende . Heb ik een paspoort nodig?


Je paspoort of internationale reispas is een officieel wereldwijd erkend. Visum aanvragen voor Zweden. Belgische identiteitskaart niet en is een paspoort of internationale reispas vereist. Andere landen eisen een paspoort , eventueel met visum, of ook nog een. Als er geen minimumgeldigheid van identiteitskaart of paspoort wordt vermel dient . TOELICHTING op de noten: 1. ZWEDEN groene kaart 3) HH-kentekenbewijs4j bijschrijven . DUITSLAND-W groene kaart groene kaart bijschrijven op.


Wanneer je naar Zweden wilt reizen moet je in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldige Europese identiteitskaart. Zo is een geldig paspoort vereist voor Joegoslavië, Zweden , Finland en Portugal. Geldigheid van bepaalde buitenlandse paspoorten. Reisdocumenten: visum, paspoort en identiteitskaart.


Spanje (inclusief de Canarische eilanden), Turkije, Tsjechië, IJslan Zweden en Zwitserland. Reis je van of naar Bulgarije, Cyprus, Ierlan Kroatië, Roemenië en Groot- Brittannië, dan is een geldige identiteitskaart of geldig paspoort. Je moet als je jaar of ouder bent een geldige legitimatie kunnen tonen. Een geldige legitimatie in Zweden is een identiteitskaart, rijbewijs of paspoort.


Een Nederlands laissez-passer of noodpaspoort is namelijk niet in alle landen geldig. Als u wilt reizen hebt u altijd een geldig paspoort of ander reisdocument nodig. Uw paspoort of reisdocument mag niet meer dan jaar geleden zijn uitgegeven.


De geldigheidsduur van een visum is de periode waarin het visum moet. Zelfs als u een Global Pass koopt, is uw InterRail Pass niet geldig voor gratis. Europa TCV-tickets, SJ-tickets in Zweden , InterRail-passen en. Wij doen er alles aan om uw emigratie naar Zweden zo vloeiend mogelijk te.


Je hebt een geldig paspoort en een visum voor het land van bestemming nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts