vrijdag 17 februari 2017

Serviceflats moorsel

Serviceflats moorsel

U vindt de nodige parkeermogelijkheid op het dorpsplein van Moorsel , op meter van. De serviceflats zijn verbonden met woonzorgcentrum Mijlbeke via een . Het OCMW biedt met de serviceflats een aangenaam, veilig en comfortabel verblijf aan met respect. Onze serviceflats zijn gelegen in Moorsel en Hofstade:. Het ene gebouw geeft uitzicht . Andere (niet-openbare) . Alle zoekertjes in verhuur vind je op Immoweb. Alle flats zijn speciaal aangepast aan mindervalide personen.


De Kaalberg in Moorsel telt serviceflats. De flats werden gebouwd in 1998. Openingsuren van rusthuizen in Moorsel met hun contactgegevens en adresgegevens. RESIDENTIE DE KAALBERG.


Diensten en producten: Gezinszorg, Dementie. Contactinformatie, telefoon, e-mail, adres. Serviceflats De Vlindertuin. Een erkende assistentiewoning is een woning aangepast aan de noden van het ouder worden. Als 65-plusser kunt u er zelfstandig wonen, ook wanneer het wat . Ontbrekend: moorsel te huur in Moorsel - Axel Lenaerts https://www.


Bekijk alle te huur in Moorsel in één overzicht bij Axel Lenaerts! Begeleidend Ruim jaar expertise Adviserend Onderbouwd Persoonlijk. Op zoek naar een bepaalde serviceflat ? Gebruik onze zoekmachine met filter om uw serviceflat te vinden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts