vrijdag 24 februari 2017

Werkbladen ie

Werkbladen leren lezen met de letter ie voor groep 3. Leren lezen - letter ie. Spelling - I klinkt als ie 1 . Zoek alle klanken ie en verbind deze met elkaar door een lijn te trekken met je potlood. Weet jij de mier te helpen?

Door met dit werkblad te oefenen, zul je beter . Heel veel bruikbare werkbladen allerlei, taalbegrip-lezen van Antoinette Berns. De ie is net zoals de 1 met eerst. Ei of ie : Technisch lezen.


Werkbladen ie

Het is de bedoeling dat de leerlingen de onvolledige woorden bij de tekeningen . Je kunt zelf werkbladen maken die bij deze spellingcategorie horen. Kies je groep en de spellingcategorie die je wilt oefenen. Van Paula kregen we ook deze werkbladen om klanken in woorden te herkennen.

Wandplaten laten hangen. Misschien hebt u de wandplaten al opgeruimd. Voor kern heb ik een werkblad gemaakt met de klinkers in het blauw. Ik merkte dat een aantal lln het nog te moeilijk vinden. Het doel van het werkblad is te controleren of een kind de beginklank beheerst.


Klik hier voor het schrijf werkblad letter g. Op dit werkblad ga je oefenen met het herkennen van deze klank. Tel het aantal keer dat je de klank ie ziet en hoort in het versje. Kleur hetzelfde aantal hokjes . Wanneer je klaar bent kun je ook een werkblad van een andere letter maken. Zo leer je alle letters. Ik voel kriebeltjes in mijn hond haar, want kleine diertjes in kruipen door elkaar Kriebelt het op waar je hoofd en.


I: gymnastiek, sympathiek, symbool . Dit werkblad combineert woordenschat en spelling. Je leert er letters bij: r, k, au, n, b, oe, g, ie. Nieuw: De niveaus worden.


Bekijk meer ideeën over Engels leren, Engels onderwijzen en Kleuterschool.

Hier vindt u alle werkbladen die u kunt inzetten om te oefenen met. Klik op de link en hij zal het werkblad openen in een nieuw tabblad. Kijk dan nog eens bij onze andere werkbladen ! In mier en iets zit de klank ie , kun jij hem al herkennen? Huiswerkweb-taal heeft ook een werkblad met deze categorieën.


Werkbladen ie

Het werkblad dat gebruikt is voor het maken van deze interventiebeschrijving is een gezamenlijk . Bekijk het bord Leuke werkbladen (begintaak) van Kim Kwakkelaar op Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts