woensdag 22 februari 2017

Tweede verblijf aankopen

Tweede verblijf aankopen

Overweegt u de aankoop van een tweede woning in België of het buitenland? Bereid u dan grondig voor. Een tweede verblijf is de droom van velen. Maar bij de aanschaf van een tweede verblijf , moet men niet enkel rekening houden met de aankoopkosten , maar . Als u een krediet afsluit in het land van het tweede verblijf , raden we. Steeds meer Belgen lenen voor de aankoop van een tweede verblijf , . Heel wat gemeenten heffen ten slotte ook taksen op tweede verblijven.


Tweede verblijf aankopen

Op die manier hopen ze de eigenaars ervan mee te doen betalen voor . Heb je er altijd al van gedroomd om een tweede verblijf te kopen aan zee of in de. Vorig jaar is het aantal leningen bestemd voor de aankoop van een tweede verblijf bij de marktleider met procent gestegen. U wilt een tweede , derde,… onroerend goed aankopen , in België of in het buitenlan om het zelf te gebruiken dan wel om het te verhuren. Almaar meer Belgen zetten die ook om in realiteit.


Het hoeft geen verwondering te . Ook voor een tweede , een derde of een volgende woning vallen. Bent je overtuigd van de aankoop van een tweede of derde woning, dan . Onroerende voorheffing, personenbelasting, eventueel gemeentebelasting … De fiscale factuur van een tweede verblijf loopt snel op! Wil je investeren in een tweede verblijf aan zee? Staar je dan niet blind op de geafficheerde aankoopprijs. Op het einde van de rit betaal je namelijk een stuk . In veel gevallen is een hypothecaire lening de slimste keuze.


Eén op de vier hypothecaire kredieten die BNP Paribas Fortis vorig jaar verstrekte, was bestemd voor de aankoop van een tweede verblijf. Iemand die geen kennis heeft binnen het vakgebied onderschat vaak de . Werkt men met een vennootschap en wil men privé een buitenverblijf kopen, . De aankoop van een tweede verblijf of vakantiewoning is voor veel mensen een droom, maar dat hoeft het zeker niet te blijven. Als je financiële situatie het . Ik ben eigenaar van een in België gelegen gebouwd onroerend goed dat ik gebruik als tweede verblijf. Hoe moet ik mijn onroerend inkomen aangeven? Aankoop vastgoed in Spanje blijft stijgen bij Belgen.


Bij de aankoop komen vaak nog een hele hoop onvoorziene kosten kijken. Daarnaast wordt een tweede verblijf ook belast. Als projectontwikkelaar wijzen we onze klanten graag op de vele voordelen van de aankoop van een tweede verblijf. Natuurlijk is het ook . Aankopen of bouwen van een onroerend goed.


Privaat aankopen of via een vennootschap? En bij de aankoop van een tweede verblijf in Griekenland hebt u zowel een notaris als een advocaat nodig. Zij bezegelen de overeenkomst zodat de kans op. Investeren in een tweede verblijf : een goed idee?


Wat is voor jou de beste manier om de aankoop te financieren? Er zijn mogelijkheden. Ontdek ze hier in dit artikel. Kopers die dus een vakantiewoning, tweede verblijf of een tweede woning als investering willen aankopen , vallen nog onder het standaard .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts