maandag 20 februari 2017

Cuba combinatiereis

Cuba combinatiereis

Combineer twee hoogtepunten van Cuba : Havana en Varadero. Een ideale mix voor een mooie vakantie in Cuba. Je kunt natuurlijk ook . Algemene informatie en kenmerken van deze reis. Cuba in een notendop van FOX Verre Reizen. Met de zekerheid van de ANWB.


Het kleurrijke Havana zul je niet overslaan tijdens een rondreis Cuba van TUI. Van oldtimers, witte stranden tot tabaksplantages, ontdek Cuba. Wil je op vakantie naar Cuba en Mexico? Ontdek de hoogtepunten van beide landen in dagen!


Reis met ons mee naar het hart van Cuba ! Je begint nachten in Havana, . Deze reis wordt super vet! Je start in Havana waar je tijdens een . Ontdek kleurrijke oldtimers tijdens een stedentrip Havana en vlieg naar Cuba met . Ontdek met Kras het land van rum, sigaren, koloniale steden en salsa tijdens een rondreis Cuba. Boek nu voordelig online bij Kras!


Cuba combinatiereis

De 9-daagse Combinatiereis Havana - Varadero Mercure Hotels ziet er als volgt uit: Uw Cuba vakantie start in Havana met een verblijf van enkele nachten in . Bekijk de mooie hoofdstad Havana van Cuba met daarna een strandvakantie naar de mooie stranden van Varadero. Zo ook van haar reis door Cuba ! We hebben de mooiste beelden voor je verzameld. Kijk je mee naar de oldtimers van Havana, het kleurrijke Trinida het. Je reis naar Cuba begint op MiddenAmerika.


Rondreis Cuba - Het land van de sigaren, salsa en oldtimers! Bekijk hier welke reismogelijkheden er zijn en vergelijk alle Cuba rondreizen. Tijdens je rondreis zie je vele hoogtepunten van . Cuba is een land dat je op twee manieren kunt ontdekken. Slaap in een casa particular en ontdek het authentieke Cuba of geniet van een all . Kies jouw Cuba -rondreis of stel deze samen met bouwstenen.


Bij Riksja Cuba reis je per oldtimer door Havana, te paard in tabaksvelden en slaap je koloniaal. Vluchten ‎: ‎vanaf € 7en optioneel bij te boeken Autohuur ‎: ‎medium categorie huurauto Inclusief ‎: ‎o. Trinidad Reisschema ‎: ‎Havana – tabaksdorpje Viñales.


Bent u ook benieuwd naar Cuba dan kan WRC Reizen in . Wie aan Cuba denkt, denkt aan sigaren, salsa en Cuba Libre. Twee landen die toch zo dicht bij elkaar liggen en toch zo anders zijn. Geniet van de tegenstellingen: de koloniale steden en natuur van Cuba en de . Prijs is per persoon op basis van tot personen). Dag 1: Amsterdam – Havana.


Ontbrekend: combinatiereis Luxe vakanties – Wij regelen uw droomvakantie in stijl. Veelzijdiger kan een reis nauwelijks zijn! Van het ultramoderne Abu Dhabi naar een heus wildreservaat en vervolgens .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts