woensdag 10 mei 2017

Argenta mastercard limiet tijdelijk verhogen

Dan kun je de standaardlimiet tijdelijk laten verhogen. Een kredietkaart biedt je wereldwijd betaalcomfort. Bovendien heb je een ruime uitgavenlimiet.


Saldo op kredietkaart vervroegd terugbetalen en limiet. Maar het is wel mogelijk om de standaardlimiet tijdelijk laten verhogen. Re: Verhogen creditcards limiet. U wilt de pincode van uw kaart wijzigen?


Argenta bankkaart limiet posts jun. Maestro: binnenkort niet meer bruikbaar buiten Europa posts nov. Gebruik je Golden kredietkaart voor de aankoop van elektrische toestellen en verleng de. Vergeet je bankkaart niet tijdelijk te activeren via internetbankieren. Bekijk onze Frequently Asked Questions (FAQs), blader door de vragen die vaak gesteld worden en waar u altijd al het antwoord op wilde weten.


Dan kunt u de standaard uitgavenlimiet tijdelijk laten verhogen. Belfius mastercard Gold is niet. Enige wat ze konden doen wwas tijdelijk limiet verhogen , maar dat duurde.


In enkele gevallen is het mogelijk de standaardlimiet te verhogen. Om veiligheidsredenen is het beter om uw limiet slechts tijdelijk te verhogen. Als u op vakantie gaat, raden wij u aan om uw limiet alleen te . Info over mastercard limiet verhogen. De limiet van je kredietkaart verhogen of verlagen doe je in KBC Touch Dat kan. Ontdek onze betaaloplossingen voor zakelijke en particuliere betaalkaarten die u het leven eenvoudiger en aangenamer zullen maken.


Enkel nuttig als je geld tijdelijk wil aan de kant zetten, maar op lange termijn. Voor uw limieten te verhogen moet je inderdaad naar het loket gaan en dat daar vragen. Spring naar Kaartlimieten aanpassen - De limieten van je debetkaart of kredietkaart.


Je kunt tot keer per jaar je maximumlimiet tijdelijk verhogen , als je . Als je grotere uitgaven plant kun je je limiet tijdelijk verhogen. B-compact rekening en heeft standaard een maandelijkse uitgavelimiet van . Volgens BNP Paribas Fortis is in België . Een aanvraag voor het tijdelijk verhogen van de bestedingslimiet is mogelijk . Mastercard kredietkaart voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts