maandag 22 mei 2017

Btw verleggingsregeling engels

Als je zaken doet met een bedrijf in de Engelssprekende werel is het verstandig om een Engelstalige factuur te gebruiken. Het klopt dat onder de verleggingsregeling de btw pas aan het eind van de . Nederlands- Engels woordenboek en zoekmachine voor. Dit moet je op een factuur zetten als je zaken doet met een bedrijf in Engeland. Voorbeeldzinnen met ` btw verlegd `. NL: BTW - verlegging EN: VAT reverse charge mechanism; NL: verlegging van heffing ( BTW ) EN: Reverse charge mechanism or Deferral.


Download de Android App Download de IOS App . Alternatieve spelling of . Ondernemers moeten in een aantal situaties soms de btw verleggen naar de ondernemer aan wie ze diensten of goederen leveren. Kijk of u ook te maken heeft . BTW verlegd betekent dat de afdrachtverplichting voor de BTW voor een levering of een dienst is verlegd van de leverancier naar de afnemer. Btw verlegd betekent dat je de btw verlegd naar jouw klanten.


Ontdek wat voor invloed dit. In de situatie van de btw - verleggingsregeling werkt het anders. Degene die omzet maakt,. In het Engels : reverse charge of VAT shifted.


De btw wordt in dit geval namelijk verlegd ( Engels : VAT Reverse Charge). Verlegging bij zakendoen met het buitenland van de Belastingdienst. Is uw bedrijf in de EU gevestig dan gelden er verschillende btw -eisen, afhankelijk van het land en naargelang u goederen of diensten . De laatste btw -aangifte van het jaar komt er weer aan. Offerte aanvragen engels voorbeeld offerteaanvraag - Engelse vertaling – Linguee.


Geldt voor mij de btw - verleggingsregeling ? Onder de rook van Groningen in het. Welke schakel bent u in de keten. Grenzen bestaan niet meer .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts