donderdag 11 mei 2017

Serviceflats merelbeke te koop

Serviceflats merelbeke te koop

Op zoek naar een rusthuis of serviceflat ? Koopprijs 2-persoonsflat: Vanaf € 405. Aantal serviceflats (in complex):. Alle zoekertjes in verkoop vind je op Immoweb. Merelbeke , Provincie Oost-Vlaanderen.


Serviceflats merelbeke te koop

Residentie Dheye biedt kwalitatieve serviceflats en assistentiewoningen aan waar u zich thuis voelt. Voor valide en semivalide senioren die nog zelfstandig wensen te leven met keuzevrijheid. In je appartement of penthouse heb je ruimte om te leven: van tot 1m². Woonzorgweb - serviceflats en rusthuizen, te koop of te huur.


COM Erkende assistentiewoningen te huur te Berlare Zorgeloos genieten in een. Staat het te koop en je wilt de aankoop voorbereiden? Alle flats zijn zowel via de trap als via de lift te bereiken. Iedere flat bestaat uit een living, kitchenette, slaapkamer en badkamer met wc. Zelfstandig wonen, met respect voor uw privacy in een stijlvolle en . Projectontwikkelaar Cornerstones is een essentiële hoeksteen in elk bouwtraject.


Serviceflats merelbeke te koop

We hebben een sterke achtergrond in residentiële projecten en . Vastgoed gaat niet over gebouwen maar over mensen, hun behoeftes en dromen. Nu zijn er ook assistentiewoningen TE KOOP ( vanaf 211euro)! Serviceflats Als Veilige Investering.


Nu ook assistentiewoningen te koop die reeds verhuurd zijn: direct. Immers, een serviceflat bewonen doe je niet enkel om een dak boven het hoofd te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts