vrijdag 19 mei 2017

Bevoegdheden notaris

Voor welke werken heb je geen bouwvergunning nodig ? En welke werken moet je enkel melden? Bouwen met spelregels,. Wie gaat bouwen krijgt met regels te maken.


Bevoegdheden notaris

Deze regels veranderen ook nog wel eens. Voor ons van groot belang dat we weten wat .

Alle vergunningen die nodig kunnen zijn voor de bouw. Wilt u een boom kappen? Soms heeft u daar een vergunning voor nodig. Je hebt een bouwvergunning nodig als je constructieve wijzigingen doorvoert aan jouw woning. Bijvoorbeeld bij een aanbouw, draagmuur of . Zo komt u te weten of u voor deze werkzaamheden een vergunning nodig heeft of een melding . Voor het aanleggen van verharde constructies in de tuin heeft u in principe een vergunning nodig.


Omgevingsvergunning vereist. Voor een nieuwe inrit of uitrit heeft u een vergunning nodig.

In sommige gevallen is een bouwvergunning vereist bij het plaatsen van een nieuwe dakkapel. Wat kost een vergunning en heeft u er een nodig ? Zowel de Vlaamse als Waalse regelgeving in verband met bouwvergunningen voor zwembaden komt aan bod! De algemene regel stelt dat je . Wij zetten de details voor jou op een rijtje.


Neem contact op de gemeente als u werken wil uitvoeren en zeker wil zijn of u daarvoor een vergunning nodig heeft, of een melding volstaat of de werken . Vergunning of bouwvergunning voor het plaatsen van een dakkapel? Als u wilt bouwen, verbouwen, slopen of kappen dan moet u dit aan de gemeente melden. Indien u een vergunning nodig heeft zult u in veel gevallen een architect of aannemer . Wij krijgen vaak de vraag of een vergunning noodzakelijk is. Wij helpen u graag indien er een vergunning nodig is voor de plaatsing van uw aanbouw. Dan heeft u vaak een vergunning nodig.


Als u werken uitvoert in het Vlaamse Gewest, is de algemene regel dat u een vergunning aanvraagt. Voor bepaalde werken volstaat het om de werken aan uw gemeente . Voor een aantal bouwwerkzaamheden hebt u altijd een vergunning nodig , bijvoorbeeld voor een dakterras, een dakopbouw, een balkon en een wijziging in de . Voor het isoleren en afwerken van zij- en achtergevels is er geen stedenbouwkundige vergunning nodig. Uit de check of een vergunning nodig is, kunnen uitkomsten komen.


Bevoegdheden notaris

Dit is een toepassing van art. Er is geen vergunning nodig , of er is wel een vergunning nodig.

Neen, niet nodig als je je aan bepaalde regels houdt. Wij leggen je uit welke voorwaarden er gelden. Je hebt geen vergunning nodig voor een mantelzorgwoning op je eigen terrein, daarom hoef je de gemeente niet op de hoogte te stellen van je bouwactiviteiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts