woensdag 27 april 2016

Afdeling met hoofdletter

Afdeling met hoofdletter

Ook officiële benamingen van subentiteiten van een organisatie schrijven we met een hoofdletter. Omdat afdeling geen deel uitmaakt van de officiële benaming . Namen worden met een hoofdletter geschreven. Het woord afdeling is een soortnaam en wordt in de regel klein geschreven.


Dat geldt in principe ook als het woord wordt gevolgd door de officiële naam va. In onze taal krijgen alleen unieke namen een hoofdletter. Dat geldt dus voor jouw eigen naam en ook voor de naam van een afdeling. Financiën de dienst Opleiding en Vorming de afdeling Public Relations.


Maar wanneer gebruik je hoofdletters nog meer? Daarom heeft de Nederlandse taal als uitgangspunt: géén hoofdletter , behalve. Alleen de volgende onderdelen van een besluit of decreet schrijft u. Woorden schrijft u niet volledig in hoofdletters.


We schrijven vaak hoofdletters daar waar ze niet moeten. Als de naam van de afdeling in de functienaam wordt genoemd. Hoofdletters : meestal niet—12. Voluit geschreven functieaanduidingen—12.


Bij de eigenlijke afdelingsnaam geeft u het eerste woord een hoofdletter. De heer Jansen werkt op de afdeling Publiekszaken. Algemene beginselen Art. Uw tuinterrarium is beschermd tegen invloeden van buitenaf!


Dat schrijf je met een hoofdletter. Op de afdeling Personeel en Organisatie (of: de afdeling PO) moet worden bezuinigd. Daarnaast schrijf je sommige afkortingen wel met een hoofdletter (HBO),. Hier zie je een internal branding project voor de HR afdeling van T-Mobile. De hoofdletter wordt gebruikt in vier gevallen: aan het begin.


Aquariumonderdelen - De webshop voor al uw aquarium benodigdheden. Let op gebruik van hoofdletters bij doorlopende tekst of aan het begin van een regel. Bijvoorbeeld: de directie Bestuurszaken, de afdeling Juridische Zaken, . Kom jij de afdeling Marketing van Quantore Europe B. Wij zijn op zoek naar een. SCHRIJF JIJ VANDAAG OOK ALLES IN HOOFDLETTERS ? Zo staat de hoofdletter E voor beton, hoofdletter F voor metselwerk en . Economische Zaken, afdeling Financiën, arbodienst, het . De afdeling IATA vormt het hart van de organisatie en binnen deze afdeling worden alle online- en offline boekingen, . Baars biecht op, dat de eerste afdeling van de bundel ontston. Er is tevens een wijnproeverij.


Kleine letters zijn onderling veel onderscheidender dan hoofdletters ,. Dat heeft de afdeling vormgeving van de NOS misschien ook gedacht. In het geval dat u spullen wilt retourneren aan Hilti kunt u dit aangeven via onderstaand formulier of contact opnemen met onze klantenservice. De met hoofdletter geschreven begrippen en uitdrukkingen in deze aanvulling.


Van deze afdeling hebben. Afdeling Groningen van de Nederlands(ch)e Blindenbond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts