maandag 25 april 2016

Australian shepherd kleuren

Australian shepherd kleuren

Australian Shepherd : Een Unieke Werkhond. De toegestane kleuren zijn blue merle , black, red-merle en re allemaal met of. De neus kan zwart of bruin zijn, afhankelijk van het kleurenpatroon van de vacht. Alle combinaties tussen de tinten zwart , ( rood -)bruin, wit, of red merle en blue merle zijn mogelijk.


Vaak is het gebied op de kop rond de ogen zwart , maar ook . De Aussie bestaat in basis kleuren. Naargelang het al dan niet hebben van een bepaalde aftekening, ontstaan er dan . De vacht heeft een krachtige en wisselvallige kleur. Er zijn een aantal kleuren toegestaan in het ras. Bleu-merle: grijs met zwarte platen.


Black: zwart met of zonder witte aftekeningen en tan aftekeningen. De kleur van de vacht is blue merle , black of red merle. Ze gaat van blue-merle of red-merle tot eenkleurig zwart (black) of bruin (red). Blue merle en red merle. The Aussie exists in basic colors.


Australian shepherd kleuren

De kleuren van de Aussie zijn: Basiskleuren zijn Zwart en Rood (bruin) Zwart ;. Al deze kleuren mogen gezien worden met . Erkende Aussie kleuren zijn effen zwart , stevige rode (lever), blauw merle. Uitleg bij de rasstandaard. De Mini-Aussie heeft een halflange vacht. Deze kan licht golvend of stijl zijn.


Het zijn reutjes, en teefjes in de kleuren Red Merle , Red Tri en Black Tri. Alle kleuren combies mogelijk met lange staart. Bij interesse stuur een PB.


Deze mooie, karakteristieke honden hebben bonte kleuren en indringende . Koop of Verkoop australian shepherd op Marktplaats. De meest voorkomende herder- kleuren zijn zwart. Blauwachtig (blauw), grijs met zwarte vlekken (merle), bruin ( rood ), met rode vlekken op beige wol.


Boeren en veefokkers in Californië gebruikten . Bekijk onze australian shepherd shirt selectie voor de allerbeste unieke of custom handgemaakte stukken uit onze kleding shops. De Poedels die wij gebruiken zijn wit of abrikoos van kleur. De erkende kleuren zijn: Zwart , blue-merle , rood en red-merle , alle met of . Geweldige briljante en ongebruikelijke kleuren en aftekening is hetgeen wat de meeste. Sweater met hoodie of t-shirt dogs australian shepherd.


Australian shepherd kleuren

De australian shepherd is een hond die zeer toegewijd is aan zijn meester. Kleur : blue merle , zwart , red merle en rood , alle met of zonder witte . Dit plaatje inspireert mij omdat ik het een hele mooie hond vind en ik vind de kleuren van zijn vacht ook erg bijzonder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts