donderdag 28 april 2016

Ocmw serviceflats

Een serviceflat of assistentiewoning is wonen op maat van de generatie nieuwe. Hoezeer u ook gehecht bent aan de vertrouwde omgeving van uw eigen huis of huurwoning, ook voor u komt op een bepaald moment de . Kareeloven telt serviceflats. Zestien ervan zijn speciaal aangepast aan mindervalide personen.


Ocmw serviceflats

Alle flats hebben een oppervlakte van ongeveer 50m , . Een assistentiewoning is de opvolger van de serviceflat.

Je mag je serviceflat inrichten met eigen meubilair. Op de gemeenschappelijke plaat- sen in het gebouw is er een noodoproepsysteem beschikbaar. De serviceflats kregen de . In residentie De Craene kan je een serviceflat huren. Lees er hier meer over! Aanpalend vind je het lokaal dienstencentrum en het.


Er zijn serviceflats , waarvan drieëndertig met één slaapkamer en tien met twee slaapkamers. De flats zijn in vergelijking met de standaard serviceflats zeer. Het serviceflatgebouw St.

Serviceflats kunnen een oplossing zijn voor senioren die langer zelfstandig willen blijven wonen. Valide 60-plussers uit Ninove en de deelgemeenten kunnen er . Pastoor Woestenborghslaan. De residentie is gelegen in een prachtige omgeving, vlakbij “De . Meer info omtrent bejaardenwoningen en serviceflats. Verzorging en dienstverlening? Praktisch Serviceflats.


Ocmw serviceflats

De Parel bestaat uit flats, De Brug telt flats. Wil je graag zelfstandig blijven wonen, maar er toch niet helemaal alleen voor staan? Open vandaag: - uur. Er zijn serviceflats voor senioren of mindervalide personen.


Je vindt je eigen woning te groot? Is het onderhoud van je woning of tuin een te grote last? Je voelt je eenzaam en misschien onveilig thuis?


A stelt voor om deze flats als . Hier kunnen valide senioren, individueel of als koppel, ouder dan jaar die zelfstandig wonen of lichte . Deze zijn gelegen aan het Kerkplein in Lille, naast woon- en zorgcentrum Lindelo. Serviceflats bieden een .

Serviceflats bevinden zich in de onmiddellijke omgeving van een woonzorgcentrum (WZC). Senioren kunnen er zelfstandig wonen in aangepaste. Bouw van serviceflats in Tervuren in het kader van de PPS Koninklijke Moestuin.


SERVICEFLATS “HOF VAN LO”. OCMW Lille heeft serviceflats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts