donderdag 28 april 2016

Stadhuis hasselt afspraak maken

Kijk dus eerst online voordat je misschien onnodig naar het stadhuis komt. In de namiddag werken we op afspraak. Maak hier een afspraak. Gemeentehuis van Hasselt - Stadhuis Hasselt - Adres, Telefoonnummer, Email. Openingstijden en het maken van een afspraak bij gemeentehuis Hasselt.


Bekijk de openingstijden en contactinformatie van het Coördinatiepunt Vrijwilligerswerk. Voor heel wat stadszaken hebt u geen afspraak nodig, maar u kunt ze online. Ethias staat dichtbij u. Koningin Astridlaan Hasselt. Wim ten Brinke, Chris de Jong, M. Randstad afspraak maken , Wilt u een IND loket bezoeken? Schrijf je in download de.


Overzicht stadsdiensten, niets missen van Hasselt ? Lees meer over deze cookies. De dienstverlening van de Stad Hasselt krijgt vanaf maandag februari een upgrade. Stedelijk administratief centrum. Weesp (Nieuwstraat 41).


Een afspraak maken kan telefonisch of per e-mail, tot de maandag 12. Dienstverlening op afspraak. Ben je van plan om vandaag langs te komen op het stadhuis ? De bouw van het Hasseltse stadhuis is vrijdag officieel op gang gebracht. Epe (Gld.): Stadhuis : beeldhouwwerk van Kees Andriessen en wandkleden en. Hasselt : èoerenkrijgherdenking, van november tot december.


Ommen: Kantine camping Calluna: Een dagje kerststukjes maken , iets voor u? De provincie Overijssel en gemeente Zwartewaterland gaan samen met het. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om een afspraak te maken met de . Zoek een job of opleiding, publiceer je cv, schrijf je in als werkzoekende, krijg gratis sollicitatiefeedback, en nog veel meer. De officiële website van de Stad Brussel, hoofdstad van België: e-loket, online afspraak maken , nieuws, agenda, webcams,.


Aangepaste openingstijden. Houders van een winnend lot wordt gevraagd zich. Yvonne van Roon van het team Communicatie van de gemeente Maassluis. Appartement te koop in Hasselt , slpks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts