dinsdag 26 april 2016

Eerste paspoort aanvragen

En waren uw ouders niet getrouwd tijdens uw geboorte? Of doet u de aanvraag voor uw . U vraagt een paspoort of ID-kaart aan bij de gemeente waar u staat ingeschreven. Lees wat u moet meenemen om paspoort of identiteitskaart aan te vragen.


Eerste paspoort aanvragen

Een paspoort voor je baby is nodig om naar het buitenland te reizen met hem. Je kan het paspoort voor je baby bij je eigen gemeente aanvragen. Baby gaat leren lopen en zet eerste stapjes . Uw kind moet aanwezig zijn bij de aanvraag. Voor een paspoort moet u persoonlijk naar een Stadsloket komen.


Voor de aanvraag kunt u geen afspraak maken. Met een paspoort toont u aan wie u bent. U moet altijd een nieuw document aanvragen. U kunt een zakenpaspoort aanvragen als u vaak naar het buitenland reist. Om een tweede paspoort aan te kunnen vragen, moet uw eerste paspoort nog . Uw eerste paspoort ligt regelmatig bij een ambassade of consulaat voor een visumaanvraag.


Zakenpaspoort aanvragen. Dan kunt u een tweede paspoort aanvragen. Kunt u uw eerste paspoort niet meenemen naar uw afspraak omdat u een lopende visumaanvraag heeft?


Ga je als nieuwbakken ouder met je baby op vakantie naar het buitenland? Niet alleen volwassenen en kinderen hebben een geldig reisdocument nodig. Voor jongeren tot jaar is het paspoort jaar . Voor het aanvragen van een tweede paspoort gelden extra voorwaarden.


Het eerste paspoort moet nog minimaal maanden geldig zijn. Twee tweelingbroertjes kwamen hun eerste paspoort ophalen met hun ouders. Wij kunnen in vrijheid een paspoort aanvragen en reizen. Nederlanderschap, een Nederlands paspoort of een.


Van maandag tot en met vrijdag tussen 9. U vraagt uw paspoort of uw identiteitskaart persoonlijk aan in de gemeente waarin u staat ingeschreven. Ook het afhalen van het nieuwe reisdocument moet. Of hier een briefadres heeft. U betaalt direct bij de aanvraag.


Vraagt u een paspoort aan voor uw kind? Maak hiervoor een afspraak. Dan moet het kind bij het . Het paspoort ligt na werkdagen voor u klaar.


Een tweede paspoort vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. Kinderen moeten altijd zelf aanwezig zijn bij het aanvragen én het afhalen van een paspoort. In Utrecht gaat het aanvragen en afhalen van een paspoort en identiteitskaart (ID -kaart) alleen op afspraak. U maakt dus afspraken: afspraak voor het . De documenten krijgt u na behandeling van de aanvraag terug.


Eerste paspoort aanvragen

Zo moet uw eerste paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts